上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(第九回)今期活動詳情(打邊爐)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.4k

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-12 23:32 發表 查看引用來源
自閉完~~~~~~~
hello muimui :smile_o06:

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-12 11:32 PM 發表
自閉完~~~~~~~
MUIMUI
無事啦!:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-12 11:34 PM 發表 查看引用來源
好多選擇架..................:smile_41:
睇你要求係乜野囉..................:smile_41:
牌子都唔係最重要囉............
唔知要咩要求:smile_o14:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-12 11:35 PM 發表 查看引用來源
阿妹............你無事嘛:smile_35: :smile_35:
尋晚嚇死我啦...............:')
我屋企人想買samsung果部高清電視
你知唔知邊度仲有貨?:smile_40:

引用:
原帖由 kk0312 於 2009-7-12 11:36 PM 發表 查看引用來源

唔知要咩要求:smile_o14:
都係功能果d囉

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-12 23:40 發表 查看引用來源

iDTV?

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-12 11:40 PM 發表 查看引用來源

邊部呀...............:smile_41:
其實大牌子可以去豐澤度睇下既

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-7-12 11:41 PM 發表 查看引用來源

iDTV?
唔知呀~頭先去食飯聽我媽講之嘛:smile_13:係掛我諗

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-12 11:40 PM 發表 查看引用來源
都係功能果d囉
:smile_o16: 我唔識架
咁最基本要有   d 咩 先架:smile_o06:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-12 11:42 PM 發表 查看引用來源
邊部呀...............:smile_41:
其實大牌子可以去豐澤度睇下既
睇過好多間都冇貨:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆