上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  43.2k

引用:
原帖由 ic141 於 21/6/2009 11:17 PM 發表 查看引用來源

大神,你见过啦!
咁我又見過未架?:smile_35:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-22 12:55 AM 發表 查看引用來源
我照顧女都有一手, 唔駛你地代勞了
你嗰晚會好忙, 應該照顧唔切架喇 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 pony2007 於 2009-6-21 10:56 PM 發表 查看引用來源
ic141 條女幾靚,  成房女最靚係佢.  佢話我見過o架喎, 咁靚女我都唔認得, 真係冇理由! 美中不足係骨感美人:smile_47:
牌古!禾事番:smile_47:
引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-21 11:17 PM 發表 查看引用來源

大神,你见过啦!
成房女最靚係佢.......莫非是我也見過一面的那位 !!!:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-6-22 12:56 AM 發表 查看引用來源
咁我又見過未架?:smile_35:
以你上次咁早就扮矢吹丈, 應該見唔到人家盧山真貌喇

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-22 01:00 AM 發表 查看引用來源
成房女最靚係佢.......莫非是我也見過一面的那位 !!!:smile_44: :smile_44: :smile_44:
低調啲 :smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-22 12:59 AM 發表 查看引用來源

你嗰晚會好忙, 應該照顧唔切架喇 :smile_47::smile_47:
我會盡力照顧好我應照顧o既就得了, 其他你地搵果 d 用黎頂酒真係一流o架

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-22 01:01 AM 發表 查看引用來源
我會盡力照顧好我應照顧o既就得了, 其他你地搵果 d 用黎頂酒真係一流o架
我肯, 其他兄弟都唔制啦 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-6-21 11:53 PM 發表 查看引用來源

成班人在花街找人...但原來個個都唔知邊個係....
引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-21 11:54 PM 發表 查看引用來源
冇計啦, 我呢部人肉 hdd 冇出現嘛 :smile_o01::smile_o01:
引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-21 11:57 PM 發表 查看引用來源

係呀! 我都唔知邊個係謝安琪
如果你冇乜印象甚至未見過:smile_41: .....只係以疑似謝安琪為目標咁去花街搵:smile_13: ......睇怕都好難先找到:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-22 01:03 AM 發表 查看引用來源

我肯, 其他兄弟都唔制啦 :smile_30::smile_30:
D 女你地揀o左俾我就係我 control o架啦!  一係你自己 keep 返係身邊先 law, 呵呵 ...

引用:
原帖由 mokisui 於 22/6/2009 01:01 AM 發表 查看引用來源

以你上次咁早就扮矢吹丈, 應該見唔到人家盧山真貌喇
上次真係唔得,前一晚又通消,瞓得幾個鐘就上去啦:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆