上一頁下一頁
發新話題

山區徵友第100+49回

收藏  |  訂閱
1.5k  30.3k

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-29 10:48 PM 發表 查看引用來源

無...無練成金鐘罩...個時偷懶..無去練 :smile_45:
都話左係鐵佈山:smile_22:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-29 10:48 PM 發表 查看引用來源

無...無練成金鐘罩...個時偷懶..無去練 :smile_45:
冇練,你就好小心d啦:smile_39: :smile_30:

引用:
原帖由 Teddydog 於 2009-5-29 10:49 PM 發表 查看引用來源

有,比400考:smile_22:
不如比左我仲好 我都會講聲多謝

引用:
原帖由 Teddydog 於 2009-5-29 10:49 PM 發表 查看引用來源

有,比400考:smile_22:
用錢解決到既問題,即係唔係太大問題啦:smile_30:

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-29 10:56 PM 發表 查看引用來源

用錢解決到既問題,即係唔係太大問題啦:smile_30:
如果比買,可以pass 又介意, 問題係又要花時間呢:smile_45:

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-29 10:56 PM 發表 查看引用來源

冇練,你就好小心d啦:smile_39: :smile_30:
係呢/你點知我整親隻手..:smile_14:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-29 10:55 PM 發表 查看引用來源
都話左係鐵佈山:smile_22:
鐵布..係刀槍不入.......檔唔到熱煲 :smile_39:

引用:
原帖由 Teddydog 於 2009-5-29 11:03 PM 發表 查看引用來源

如果比買,可以pass 又介意, 問題係又要花時間呢:smile_45:
主要係你遲到囉:smile_40:

早幾十年出世,有錢,探長都買到個嚟做啦......:smile_39: :smile_30:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-29 11:05 PM 發表 查看引用來源

係呢/你點知我整親隻手..:smile_14:
你自己打出嚟架喎,你唔記得架?:smile_14:

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-29 11:09 PM 發表 查看引用來源

你自己打出嚟架喎,你唔記得架?:smile_14:
山...可能唔記得左:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆