上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  34.0k

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-10 02:45 PM 發表 查看引用來源

您 好 呀 !
小 朋 友 ...:smile_40:
其實我20歲係到算細嗎:smile_13:
有冇人同年, 細過我....

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-10 02:12 PM 發表 查看引用來源
都 唔 可 以 咁 講 既 ~
只 係 , 我 昨 天 收 到 個 消 息 ,
關 於 人 事 有 變 ,我 亞 頭 唔 做 ,
我 老 闆 叫 我 做 佢個 位 ...
我 要 做 一 個 我 未 做 過 既 位 都 ..
有 D 擔 心 應 付 唔 到 ..:sm ...
想問妳做邊行架..
:smile_14:唔怪得妳咁煩惱啦..
:smile_53: 工作既野..慢慢研究..
:smile_40: 總會搞得掂..俾D信心自己..

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-10 02:51 PM 發表 查看引用來源
使NG晒WO
我 要 存 錢 呀 !
想 去 旅 行 呀

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-10 03:33 PM 發表 查看引用來源

我 要 存 錢 呀 !
想 去 旅 行 呀
我想去希臘:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 冇腳的雀仔 於 2009-6-10 02:55 PM 發表 查看引用來源

其實我20歲係到算細嗎:smile_13:
有冇人同年, 細過我....
我 想 多 數 最 細 都 係 二 十 出 頭 啦 ~
同 年 都 有 家 ,
不 過 要 撞 唔 撞 得 岩..:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-10 03:17 PM 發表 查看引用來源

想問妳做邊行架..
:smile_14:唔怪得妳咁煩惱啦..
:smile_53: 工作既野..慢慢研究..
:smile_40: 總會搞得掂..俾D信心自己..
我 O係 一 間 細 公 司 做 秘 書 ,
我 亞 頭 除 左 做 我 做 緊 既 野 之 外 ,
重 要 做 計 糧 , 出 糧 , 開 票 , 計 佣 ....好 多 野 於 一 身 家 ~
所 以 好 怕 自 已 做 唔 黎 ,,:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-10 03:34 PM 發表 查看引用來源
我想去希臘:smile_o13: :smile_o13:
我 想 去 維 也 納 呀

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-10 03:38 PM 發表 查看引用來源

我 想 去 維 也 納 呀
一齊咯

引用:
原帖由 因子單 於 2009-6-10 03:40 PM 發表 查看引用來源
一齊咯
您 又 岩 呀 ....

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-10 03:37 PM 發表 查看引用來源
我 O係 一 間 細 公 司 做 秘 書 ,
我 亞 頭 除 左 做 我 做 緊 既 野 之 外 ,
重 要 做 計 糧 , 出 糧 , 開 票 , 計 佣 ....好 多 野 於 一 身 家 ~
所 以 好 怕 自 已 做 唔 黎:smile_24: :smile_24:
咁睇怕妳以後會超繁忙...妳做左亞頭既工作後:smile_34: ....
:smile_35: 除了秘書之外...仲要兼顧埋HR., Admin & acc. :smile_27:
      應該請返個人黎幫下手好喎:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆