上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

哈哈.....原來我地大家玩左成晚, 原來好多人都唔知我地對方d台個網名......哈哈
copy當晚派貼紙比我地貼, 真係用心良苦。依家想返, 覺得原來真係好有用架。

引用:
原帖由 苦主brother 於 2008-6-16 11:10 PM 發表
低調...:smile_44: 低調...:smile_30:
小王兄,咁夜上黎?:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 11:12 PM 發表

小王兄,咁夜上黎?:smile_30:
幫靚仔推下~~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 10:13 PM 發表

標哥即係標哥, 真大方!!!!!!!!!!
標哥真係好好人架。

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:10 PM 發表

有個咁高的人嗎??咁高我只係記得"長空"
我同你一架車返黎, 坐係水怪怪旁邊個果呀, 你即係話我作大啫, 駛唔駛度一次高比你睇呀!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:15 PM 發表

標哥真係好好人架。
梗係啦, 人稱香港bill-gate嗎, 腦不離身架!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:08 PM 發表

阿dic, 你係咪在七人車上面, 教我下次去到cp火車站call 酒店車接唔駛錢果位ching?
我話你拿著似公文袋, 似生意人果位ching?
唔係呀
去cp火車, 坐你右邊呀:smile_38: , 你話會嘔ar... 係咪你呀!

眾ching, 又再一次歸位啦!哈哈.....

有時有d野, 真係好講緣份架。
老實講, 如果即使再約, 都好難約返咁原班人馬啦。所以有時, 真係要珍惜聚會。

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 11:19 PM 發表

唔係呀
去cp火車, 坐你右邊呀:smile_38: , 你話會嘔ar... 係咪你呀!
係呀!!!ching, i miss you very much!
我話坐倒車會嘔嘛!但係原來架火車, 好快好定好舒服, 所以乜事都冇。哈哈

我比三條女對我, 果時你冇玩到。哈哈!!!!
幾時再一齊玩呀?
miss you

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 11:16 PM 發表

我同你一架車返黎, 坐係水怪怪旁邊個果呀, 你即係話我作大啫, 駛唔駛度一次高比你睇呀!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
你我一定知啦... 我係講"阿dic", 真係唔知佢係邊個...
問左二日啦..
:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆