上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.9k

姐...夫:三個六:smile_38:

Morning Push!!:smile_34:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-10 11:10 AM 發表
姐...夫:三個六:smile_38:
死啦, 姐夫上個禮拜上咗去之後到家吓都未浦頭, 唔知會唔會中咗埋伏, 依家喺單人間清緊d過期糉呢~

四個六:smile_38:

回覆 963# 的帖子

路易兄唔駛驚,我剛剛見到龍兄在內地夜遊發問區出現過,四個六,齋

引用:
原帖由 adk237 於 2008-6-10 05:07 PM 發表
路易兄唔駛驚,我剛剛見到龍兄在內地夜遊發問區出現過,四個六,齋
佢話艾云姐夫,啊雞絲5354最憎人叫齋,焗住加多個

引用:
原帖由 adk237 於 2008-6-10 05:07 PM 發表
我驚"人地姐夫"出事咋
老費洗物我地擔心呀, 佢識個女隊長, 有咩事張條脷伸入d就咩都攪得掂啦:smile_04:

3個人玩呀? 咁六個五齋:smile_38:

引用:
原帖由 louises 於 2008-6-10 04:45 PM 發表

死啦, 姐夫上個禮拜上咗去之後到家吓都未浦頭, 唔知會唔會中咗埋伏, 依家喺單人間清緊d過期糉呢~

四個六:smile_38:
可能俾新家姐老樹盤根啫,都話果邊窄窄地:smile_38:

姐夫:
自從紅乳,豪乳,暴乳出現後,一直音訊全無,
見字致電返家,你家人好掛住你【香港討論區~內地夜遊版】

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-10 06:27 PM 發表
姐夫:
自從紅乳,豪乳,暴乳出現後,一直音訊全無,
見字致電返家,你家人好掛住你【香港討論區~內地夜遊版】
返黎
今朝先過關直接返工
返工公司個死人鬼佬老細又係到,無得上d 台:smile_39: :smile_39: :smile_39:

回覆 969# 的帖子

咁慘,艾雲兄:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆