上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  230.5k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 15:28 發表 查看引用來源
咁咪好好玩,你有性福
有次收完外賣後, 我出其不意即時推佢落梳化度, 然後扮南亞佬大大力強行插入(其實佢已濕哂)屌佢, 話老婆次次著到好似無著咁引夠佢哋, 依家佢就代表D同鄉屌死佢, 老婆就扮掙扎叫唔好, 但就好快配合我, 仲叫我做南亞佬, 快D屌佢, 真係担心佢真係會比南亞佬真係屌咗.

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 15:55 發表 查看引用來源
講野咩....我平時食好少都肥啦
如果本身係肥底,就算飲水都會肥。
肥有肥玩法,狗仔式揸住囡囡對波後入…………正

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-4 15:58 發表 查看引用來源

仲要大大力打pat pat 衝入黎撞pat pat

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-4 15:57 發表 查看引用來源
有次收完外賣後, 我出其不意即時推佢落梳化度, 然後扮南亞佬大大力強行插入(其實佢已濕哂)屌佢, 話老婆次次著到好似無著咁引夠佢哋, 依家佢就代表D同鄉屌死佢, 老婆就扮掙扎叫唔好, 但就好快配合我, 仲叫我做南亞佬, ...
畀次機會佢試下食南亞香腸

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-4 15:58 發表 查看引用來源

我會系鏡前推,比老虎睇埋自己反應個淫樣

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 15:59 發表 查看引用來源
如果囡囡接受到玩菊花仲正, 一下菊花 、一下鮑魚、 一下菊花、一下鮑魚…………

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-4 15:59 發表 查看引用來源

畀次機會佢試下食南亞香腸
唔得, 比佢試過南亞腸真係返唔到轉頭.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-4 15:57 發表 查看引用來源
有次收完外賣後, 我出其不意即時推佢落梳化度, 然後扮南亞佬大大力強行插入(其實佢已濕哂)屌佢, 話老婆次次著到好似無著咁引夠佢哋, 依家佢就代表D同鄉屌死佢, 老婆就扮掙扎叫唔好, 但就好快配合我, 仲叫我做南亞佬, ...
揾日招呼埋南亞入屋,你做觀眾,你老婆又系叫唔好,比你老婆感受下南亞腸威力🤭

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-4 15:59 發表 查看引用來源
失常你喜歡咁樣咩🤭🤭🤩🤩

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-4 16:01 發表 查看引用來源

如果囡囡接受到玩菊花仲正, 一下菊花 、一下鮑魚、 一下菊花、一下鮑魚…………
我老虎通常要我乃一陣鮑魚又乃一陣菊花🤤但會乃到條脷都痺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆