上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

車車...昨晚大陳好勁呀....有空去荼室CHECK番就知 AND 記住買小小玩下  生日快樂:097:

HAppy birthday ~~ 經過...

生日快樂~~~~~~~

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-14 11:57 PM 發表

好啦 就嚟12:00 我生日啦:098: :098: :098:
祝妳生日快樂:071: 買乜波中乜波,越大越靚,:027:

多謝晒咁多位呀 :131:

641514-MAY-2008
19:33
過關
2X1
半場主客和
讓球
星期三 2 辛尼特 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
和 @ 1.90
星期三 3 侯城 (主) 對 屈福特 (客)
主 [0/-0.5] @ 1.92 $

以下呢d跟波盤買嘅
642115-MAY-2008
04:50
過關
2X1
主客和
讓球主客和
星期三 5 保地花高 (主) 對 明尼路 (客)
主 @ 1.65
星期三 7 聖保羅 (主) 對 富明尼斯 (客)
客 [+1] @ 1.85 $50

$50.00
642215-MAY-2008
半全場星期三 5 保地花高 (主) 對 明尼路 (客)
和 - 主 @ 4.60 $20

$20.00$92.00
642315-MAY-2008
半全場星期三 7 聖保羅 (主) 對 富明尼斯 (客)
客 - 客 @ 6.50
和 - 客 @ 8.00 $20

$40.00
642415-MAY-2008
半全場星期三 7 聖保羅 (主) 對 富明尼斯 (客)
主 - 客 @ 40.00 $10

$10.00

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-15 12:16 PM 發表
641514-MAY-2008
19:33過關
2X1
半場主客和
讓球
星期三 2 辛尼特 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
和 @ 1.90
星期三 3 侯城 (主) 對 屈福特 (客)
主  @ 1.92 $

以下呢d跟波盤買嘅
642115-MAY-2 ...
輸錢wo你:092:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-15 12:25 PM 發表

輸錢wo你:092:
有錢嬴呀:097:

咁熱鬧既呢度...?
呢位車車係咪即係果個....???
我之前做馬會果時成日聽到 jc channel 有個人叫車車,
唔通就係你!?

你生日呀??
生日快樂...祝你買咩中咩...
中左記住捐錢幫助四川人, 佢好地慘...
我睇新聞睇都超唔開心

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-15 12:43 PM 發表

有錢嬴呀:097:
有咩:044: 睇唔到既:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆