上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  86.2k

欢迎加入香討喎,生果网广告劲多。

E度版主有做野既,最近几日好LD啦,分身痴九缐:smile_45:,可能我地講D場冇交广告费掛,一出又話分身,老作冇人敢講,每月几千蚊娱乐费又分享下几好,大家开心又避雷,當然指数参考下好啦,唔得又另一个,我都成日揾冇出報告新人,三次中二次伏,好少插女,大家揾食都知E行難做,除非好过份似eight仔,希望要有D專业精神,偷钟都唔好太过份,指低可以,但不要黑面系基本服务。
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-16 07:17 AM 發表 查看引用來源
公平去評論。現在天水班新技師都有偷鐘情況,而且有些服務態度也有問題。這些問題都令到客人減少。如果各位師兄知道的,請繼續出報告。我8月開始係水果,再受到打手攻擊,轉到香討。A,C,英文師兄,也看過我好多報告,都是真 ...

食飯時間分析轉班後天水。幾個高指都留在早班。#33休假回蘭州。紅牌#88,新#35,#96(朋友說無上有下)。5,6,20(低指)。唔知#95有無吸煙,如果無可以高指。其它晚轉早都是新技師,無資料。

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-16 11:15 AM 發表 查看引用來源

E度版主有做野既,最近几日好LD啦,分身痴九缐:smile_45:,可能我地講D場冇交广告费掛,一出又話分身,老作冇人敢講,每月几千蚊娱 ...
你和我一樣,貪新鮮,經常中伏。我早2天過去,#77有空。我都去約#35。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-16 01:04 PM 發表 查看引用來源
食飯時間分析轉班後天水。幾個高指都留在早班。#33休假回蘭州。紅牌#88,新#35,#96(朋友說無上有下)。5,6,20(低指)。唔知#95有無吸煙,如果無可以高指。其它晚轉早都是新技師,無資料。
15真人好過客服相,請問有冇報告?

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-16 11:15 AM 發表 查看引用來源

E度版主有做野既,最近几日好LD啦,分身痴九缐:smile_45:,可能我地講D場冇交广告费掛,一出又話分身,老作冇人敢講,每月几千蚊娱 ...
不能同意更多

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-16 01:04 PM 發表 查看引用來源
96試了, 上下都不通, 真人係幾靚女的

引用:
原帖由 ysoserious? 於 2017-11-16 01:57 PM 發表 查看引用來源

96試了, 上下都不通, 真人係幾靚女的
朋友都不高,上0下4。多謝師兄分享!

我想试新到纹身鬼妹……
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-16 01:15 PM 發表 查看引用來源

你和我一樣,貪新鮮,經常中伏。我早2天過去,#77有空。我都去約#35。

九記时揾,之前撞翻,细细粒样几好,系一样,指低左D。
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-16 02:14 PM 發表 查看引用來源

朋友都不高,上0下4。多謝師兄分享!

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-16 07:17 AM 發表 查看引用來源
公平去評論。現在天水班新技師都有偷鐘情況,而且有些服務態度也有問題。這些問題都令到客人減少。如果各位師兄知道的,請繼續出報告。我8月開始係水果,再受到打手攻擊,轉到香討。A,C,英文師兄,也看過我好多報告,都是真 ...
支持出報告,  呢度CHING 介紹昨天日頭蛇去搵56,
女女夠鐘先走, 佢話TSG 好多港客, 睇黎呢度唔少CHING 去幫襯,
又唔出下REPORT, 我指數就冇咁多位CHING 668 咁高,
565都有既, 睇黎女女影上比較上鏡, 真人唔係我杯茶, 女女講廣東話, 唔洗轉CHANNEL 都得

多謝CHING 介紹唔洗亂咁搵女女得030

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆