上一頁下一頁
發新話題

床上既淫聲羞辱真係好high (相#929)(updates: #1087 #1097 #1180 #1306&07)

收藏  |  訂閱
1.5k  297.1k

尋晚好似三萬幾click, 而家就四萬幾, 星期六啲人得閒啲?

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2015-8-29 06:13 PM 發表 查看引用來源

唔使入長洲都大把周周

咪又係CKH, H仲唔喺香港

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-29 06:20 PM 發表 查看引用來源

加個 O for own

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-29 03:50 PM 發表 查看引用來源

長洲係個好地方, 但weekends入去會驚俾人撞到

咁閒日入去囉一定小人,,週圍行下摸下,,摸到你CHUR住要人屌

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-29 06:20 PM 發表 查看引用來源

識返幾個師兄做朋友,咁就可以多幾條JJ餵妹妹

引用:
原帖由 nightk19 於 2015-8-29 07:04 PM 發表 查看引用來源

咁閒日入去囉一定小人,,週圍行下摸下,,摸到你CHUR住要人屌
閒日C同K都返工, 睇下下次佢地幾時放假, 閒日入去玩, 順便扑野

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-29 06:19 PM 發表 查看引用來源
尋晚好似三萬幾click, 而家就四萬幾, 星期六啲人得閒啲?

4萬幾人睇到你咁淫,咁摟屌,係咪好興奮?

引用:
原帖由 nightk19 於 2015-8-29 07:05 PM 發表 查看引用來源

識返幾個師兄做朋友,咁就可以多幾條JJ餵妹妹
朋友冇咁易做, fwb更難, 唔係識屌就做到fwb

引用:
原帖由 nightk19 於 2015-8-29 07:13 PM 發表 查看引用來源

4萬幾人睇到你咁淫,咁摟屌,係咪好興奮?
我係好淫好摟屌, 中意俾男人屌到高潮不斷, 對波fing下, 妹妹脹卜卜

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-8-29 07:13 PM 發表 查看引用來源

朋友冇咁易做, fwb更難, 唔係識屌就做到fwb

咁你都要比下D機會師兄,睇下做唔做到朋友

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆