上一頁下一頁
發新話題

引狼入性

收藏  |  訂閱
1.4k  675.4k

好正

MK 絲打,我聽日都飛墨爾本,睇下撞唔撞到你先(≧3≦)。

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2015-2-14 08:15 AM 發表 查看引用來源
早晨R~ :smile_13:

人地今朝又好想要啦!!!!

https://soundcloud.com/user552729402

MK真係好正 好想係後面攬住你一隻手猜你對大波
一隻手伸入你底褲卒你個系, 一路咀你啜你D口水同你打茄輪
卒到你濕哂之後就係你張床到抬起你對腳上博頭 一下一下咁屌你

引用:
原帖由 信=] 於 31/3/2015 12:22 AM 發表 查看引用來源

MK真係好正 好想係後面攬住你一隻手猜你對大波
一隻手伸入你底褲卒你個系, 一路咀你啜你D口水同你打茄輪
卒到你濕哂之後就係你張床到抬起你對腳上博頭 一下一下咁屌你
AHh...AHh............好正R!!!  um.......屌我啦啦!!

我要R

Mk,好耐冇出現喎,我幫你R下
引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2015-3-31 11:02 AM 發表 查看引用來源

AHh...AHh............好正R!!!  um.......屌我啦啦!!

我要R

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2015-3-31 11:02 AM 發表 查看引用來源

我要R
除左條褲啦我,快d爬過來同我含住我條粗壯既大JJ啦
我要充滿妳把口

引用:

我要R
感覺又係朝早已經想要之類:smile_o08:
((路過SUP.3.

引用:

我要R
咁淫,我要搵埋啲老友輪你大米一晚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆