上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.4k

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-1 11:21 AM 發表 查看引用來源

女仔心海底針…好易踩錯腳!
所以要了解多D先好行動,唔係就會................:smile_o02:

引用:
原帖由 LOVEF 於 1-2-2012 10:16 AM 發表 查看引用來源
件事到依家差不多一年,不過開始懷疑自己放低哂未 :smile_27:

一年對我黎講好短時間,其他/她人我就唔知。

你夜晚瞓唔瞓得著吖?瞓得著咪係放低左囉!:smile_o10:

訓醒一覺多左9頁,好努力咁追返先知大家講緊咩!!

引用:
原帖由 LOVEF 於 1-2-2012 10:17 AM 發表 查看引用來源
但聽完心情會好差:smile_39:

係吖!初初我唔知仲成日聽,點知越聽越痛,之後唔敢聽路!

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2012-2-1 11:20 AM 發表 查看引用來源
嗯.
不過都過左去咁耐..
雖然同佢都keep住有contact keep住有見面
但真係自己仲辛苦:smile_19:
總好過我,想搵佢都搵唔到。

引用:
原帖由 william4567 於 1-2-2012 11:23 AM 發表 查看引用來源

所以要了解多D先好行動,唔係就會................:smile_o02:
多謝,CHING,,  我知你好意,我都會行動既。不過唔好再講我啦,唔係變左喧賓奪主就唔好啦,都係講番個 POST 主題好一點。

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2012-2-1 11:28 AM 發表 查看引用來源

總好過我,想搵佢都搵唔到。

唉..但有時我會覺得好似你咁反而更好..
起碼有朝一日會冇感覺..
但keep住見又keep住知佢拍拖既感覺並唔好受..

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2012-2-1 11:37 AM 發表 查看引用來源
唉..但有時我會覺得好似你咁反而更好..
起碼有朝一日會冇感覺..
但keep住見又keep住知佢拍拖既感覺並唔好受..
那...真係好酸

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2012-2-1 11:42 AM 發表 查看引用來源

那...真係好酸

我同佢分開之後
都同佢食左3年生日飯..
3次佢都係拍緊拖..3次都係唔同既男仔..
我都唔知應該係唔開心丫..定係笑好..

引用:
原帖由 《豬兜》 於 1-2-2012 11:46 AM 發表 查看引用來源
我同佢分開之後
都同佢食左3年生日飯..
3次佢都係拍緊拖..3次都係唔同既男仔..
我都唔知應該係唔開心丫..定係笑好..
有無機會再續情緣…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆