上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.2k

引用:
原帖由 ykw3441 於 21/8/2010 11:06 AM 發表 查看引用來源
是唔是欄球:smile_30:
是室內運動....不過唔係床上個隻:smile_o01:

唔係有呢個乞衣仔....我2005年沉陝西妹時....可能己經離婚了!

算好彩:smile_o05:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-21 11:31 AM 發表 查看引用來源
唔係有呢個乞衣仔....我2005年沉陝西妹時....可能己經離婚了!

算好彩:smile_o05:
你決定正確,從無後悔,因為仲有好多省份的女女等緊你去沉

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-21 11:27 AM 發表 查看引用來源

今日要帶佢..去個D乜春補習班呀!:smile_o03:
:smile_o08: 咁都要帶~~香港人真係一代比一代脆弱~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-21 11:40 AM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 咁都要帶~~香港人真係一代比一代脆弱~~
禾巧腩堅強架喎:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 11:44 AM 發表 查看引用來源

禾巧腩堅強架喎:smile_o06:
:smile_o10: 你條頸呀麻~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-21 11:46 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 你條頸呀麻~~
錯啦...係禾支炮....:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 11:48 AM 發表 查看引用來源

錯啦...係禾支炮....:smile_o05:
:smile_o01: 由朝硬到晚好未~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-21 11:40 AM 發表 查看引用來源

我第一次去唱仁k,都要有朋友帶啦,你呢?

引用:
原帖由 golftin 於 2010-8-21 12:05 PM 發表 查看引用來源

我第一次去唱仁k,都要有朋友帶啦,你呢?

尼唔巧同禾比呀...我第1次上去sn有fd帶...第2,3,4,5次已經去到禾帶fd去/自己一個上去...:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆