上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.5k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-13 11:32 AM 發表 查看引用來源
多謝巨頭珍貴資料提供
你會去嗎:smile_41:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-13 11:42 AM 發表 查看引用來源

咁會點?????
好易發生都市倫常.....再加Av辦公室枱面淫盪事件:smile_o05:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-13 11:48 AM 發表 查看引用來源

你會去嗎:smile_41:
一半半.....食下野..賭錢唔啱我:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-13 11:50 AM 發表 查看引用來源
一半半.....食下野..賭錢唔啱我:smile_o01:
平過去長洲:smile_46: 有冇睇上一版"請秘書"呀:smile_38:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-13 11:56 AM 發表 查看引用來源

平過去長洲:smile_46: 有冇睇上一版"請秘書"呀:smile_38:
睇左...你响笑話電郵睇到架?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-13 11:58 AM 發表 查看引用來源
睇左...你响笑話電郵睇到架?
yes:smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-13 11:36 AM 發表 查看引用來源
比我忍唔到:smile_o02:
就地正法!!!!

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-13 11:59 AM 發表 查看引用來源

yes:smile_35:
有冇睇過一則. 耶蘇和佛祖猜枚?
某天耶蘇無聊找佛祖猜十五二十,誰輸了被對方罰在額頂彈用手指彈一下,
不料佛祖運氣奇差連輸八次...額頂留下八道瘀瘀紅點,
再多一板今次運氣轉好,佛祖正得意怎様重重回敬之際...耶蘇要求外出一會馬上返泥,
但今次耶蘇一去不回,從此佛祖單手舉起手掌打著佛印一等等了三千年.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-13 12:13 PM 發表 查看引用來源
有冇睇過一則. 耶蘇和佛祖猜枚?
某天耶蘇無聊找佛祖猜十五二十,誰輸了被對方罰在額頂彈用手指彈一下,
不料佛祖運氣奇差連輸八次...額頂留下八道瘀瘀紅點,
再多一板今次運氣轉好,佛祖正得意怎様重重回敬之際 ...
嘻嘻!冇

一到中午d兄就走晒:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆