上一頁下一頁
發新話題

誠徵35-45歲男友 -part 2

收藏  |  訂閱
1.5k  35.3k

can he give one to me.....:smile_13: ....you la....:smile_30:

引用:
原帖由 edward1129007 於 2009-8-17 10:30 AM 發表 查看引用來源
can he give one to me.....:smile_13: ....you la....:smile_30:
You are so greedy XDD

引用:
原帖由 藍色車厘子 於 2009-8-17 10:30 AM 發表 查看引用來源

咁就好一點
最少他應該不會抱著復合的心態吧

不過他 hurt 你就跟他說再這樣連朋友都做唔到呀
他話果啲玩玩下,人地有老公或有男友。因為無手尾跟先同人一齊,他話無諗過被我發現,一直諗住同我一齊唔會分開。點知......

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-17 10:30 AM 發表 查看引用來源
高峰期一對4你話死未?我話是我當時被他氣死:smile_39: :smile_39:
1對4..............:smile_27:

引用:
原帖由 BOY924924 於 2009-8-17 10:32 AM 發表 查看引用來源

1對4..............:smile_27:
他outlook同把口都好得,好似好純又好好心地的男孩......

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-17 10:22 AM 發表 查看引用來源

你唔明傢啦。我同他正式分開到而家已經有一年,他每隔一陣會電我同我講同一番話。我都唔知佢想點 ?其實大家都知道無可能復合,因為傷口大深。但做朋友是無問題,曾經愛過無緣一齊亦希望他得到幸福。
We are both men, I know what's his intention but you don't... as you are still in the circle..
Anyway, 唔知佢想點 is not important, more important is 你知你想點!

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-17 10:32 AM 發表 查看引用來源

他話果鱓玩玩下,人地有老公或有男友。因為無手尾跟先同人一齊,他話無諗過被我發現,一直諗住同我一齊唔會分開。點知......
咁分手分得好
1對2,3,4 點都係賤啦

其實你可以跟他連朋友都唔洗做喎

我未曾worry過他搵唔到女友哈哈

not very greedy....one is enough la....:smile_13:

引用:
原帖由 藍色車厘子 於 2009-8-17 10:35 AM 發表 查看引用來源

咁分手分得好
1對2,3,4 點都係賤啦

其實你可以跟他連朋友都唔洗做喎
我而家都無嬲佢 ,他仍舊關心我,只要他唔講復合便可以了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆