上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第四版]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.4k

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-17 11:11 PM 發表 查看引用來源
睇完南華回家一推!!!!!!!
咁啱...我也去睇....下半場好悶:smile_42:....成場南華遊緊雲咁行行企企:smile_45:....唔通贏了熱刺以為自己變了紅軍利物蒲:smile_41:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-8-17 11:14 PM 發表 查看引用來源
我入來你就瞓,又搞事啦!:smile_o01:
我唔搞事既......蒲蒲頭先:smile_15:
今日有冇QQ佢同佢話掛佢掛到電話也不見了...告訴她見不到半分鐘也心煩氣燥....想佢想到不能自控呀

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-17 11:41 PM 發表 查看引用來源

我唔搞事既......蒲蒲頭先:smile_15:
今日有冇QQ佢同佢話掛佢掛到電話也不見了...告訴她見不到半分鐘也心煩氣燥....想佢想到不能自控呀
你 D 口才咁好,唔怪得 D 囡囡咁 lum 你啦!要向你好好學習學習先得。:smile_42:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-17 11:26 PM 發表 查看引用來源

咁啱...我也去睇....下半場好悶:smile_42:....成場南華遊緊雲咁行行企企:smile_45:....唔通贏了熱刺以為自己變了紅軍利物蒲:smile_41:
真係唔知搞咩南華,中場唔夠人搶囉.....

引用:
原帖由 ic141 於 2009-8-17 11:07 PM 發表

pm'ed.

large 咪 large 囉,比我慢慢分開來飲得唔得先?
慢慢? of coz cannot la...did u sleep yet? check pm la

引用:
原帖由 korean-park 於 2009-8-17 11:56 PM 發表 查看引用來源

慢慢? of coz cannot la...did u sleep yet? check pm la
check pm please

訓...推一推

安唔到msn中一推!!!!!

我又蒲蒲頭先!:smile_o01:

要搞事貢系預埋我啦!:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆