上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)(part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.4k

引用:
原帖由 0650 於 2009-8-8 10:50 PM 發表 查看引用來源

有時個女仔同個男仔突然講句:結婚後我打算辭工吾做啦!
你估個男仔驚吾驚?:smile_42:
唔會驚啩...?!

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 10:48 PM 發表 查看引用來源

好多人的錢 都係比左係 供樓到, 唔需要供樓差好遠

還有, 有小朋友的 以前和現在不同, 以前的小朋友無甚麼要學的 返學就可以了 , 都唔需要讀咩興趣班

現在的............好多興趣班要讀. 果條數都好勁下..... ...
而家D小朋友又學小提琴,又鋼琴,又畫班,又速算,又游水又跳舞聽到我都驚

引用:
原帖由 0650 於 2009-8-8 10:50 PM 發表 查看引用來源

有時個女仔同個男仔突然講句:結婚後我打算辭工吾做啦!
你估個男仔驚吾驚?:smile_42:
咁又未唸過. 因為未有人同我講...

ok i give u la[ quote]原帖由 sk03 於 2009-8-8 10:35 PM 發表 查看引用來源

但你連msn 都唔同我講.
你5怕, 我怕 low [/quote]

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 10:52 PM 發表 查看引用來源

你諗下 你將買樓的首期 和每月供的錢 囉去駛

幾好駛:smile_o03::smile_o03:
當然好洗啦,但其實大部份人都係諗住有層樓,第日老左都話有個窩。
香港地無個穩定居所好慘架:smile_38:

引用:
原帖由 mrla 於 2009-8-8 10:47 PM 發表 查看引用來源

有邊個唔想做闊太,日日可以去shopping美容...
對, 就等於 有邊個男人唔想要個又靚 身材又好, 又溫柔 人品好又識煮飯的女仔

不過 我覺得 做人 要識將貨就貨.. 睇送食飯, 這樣做人才會開心一點:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 10:51 PM 發表 查看引用來源

買樓好貴.:smile_o03::smile_o03:

公屋 若你裝修得靚靚地, 和居屋唔會差好遠.

好多公屋 都幾靚下.........
公屋 和居屋嘅設計都係好接近嘅!:smile_45:

ok:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
引用:
原帖由 意圖不軌 於 2009-8-8 10:46 PM 發表 查看引用來源

小心識人. 不用急:smile_o15:

引用:
原帖由 0650 於 2009-8-8 10:54 PM 發表 查看引用來源

而家D小朋友又學小提琴,又鋼琴,又畫班,又速算,又游水又跳舞聽到我都驚
你講左咁多樣除左游水我冇樣識~哈哈

引用:
原帖由 sk03 於 2009-8-8 10:55 PM 發表 查看引用來源

咁又未唸過. 因為未有人同我講...
到時你第一個反應咪話:下,咩話?
跟住講第二樣囉:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆