上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.5k  227.4k

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-20 01:04 PM 發表 查看引用來源
PINK係我最愛,白色都中意
嘿嘿,睇下點,機會過左就未必有喇,不過又可能會POST,唔知呀,哈哈
乜講得好圓...下喎 !
一字記之 ..... 等 !:')
過去我已經失去....了很多
我唔要再 miss... d好野呀....
下次唔要黑色呀.... hehe~

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-17 08:04 AM 發表
久等了各位!呢篇係OL誘惑,果時第一次買吊帶絲襪,專登著黎俾男友睇,佢比我想像中更鍾意!自果次之後佢仲成日要我著住吊帶絲襪同T-BACK同佢扑。有次我覺得好熱,同佢錫錫下開始想除絲襪,點知佢唔俾我除,仲即刻推 ...
Hey Hottie, I think you are from North America, may be in Canada? Ur body is stunning....woooooooo

尋日俾你睇晒添:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-17 08:04 AM 發表
久等了各位!呢篇係OL誘惑,果時第一次買吊帶絲襪,專登著黎俾男友睇,佢比我想像中更鍾意!自果次之後佢仲成日要我著住吊帶絲襪同T-BACK同佢扑。有次我覺得好熱,同佢錫錫下開始想除絲襪,點知佢唔俾我除,仲即刻推 ...
你d相真係好正,如果可以再睇多d就好喇

keep going^^
多謝分享 日記 好睇

引用:
原帖由 流金上 於 2009-8-20 01:56 PM 發表

我都新人 :smile_30: :smile_30:
唔好扮野

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-21 01:27 PM 發表 查看引用來源
唔好扮野
ha 我比較少出聲
:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-8-20 02:00 PM 發表
anna baby
nice to see you again
post more yr old photo and story ar
i wait be horry la:smile_o03:
old pics? hehe, we'll see...
引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-8-20 02:10 PM 發表

伐多事咋
其實夾唔夾到腸,吋數真係無用架
要睇Cup數,d-e cup以上就好OK
係,吋數唔代表D咩
D都要睇咩D,32D咪有D勉強囉

引用:
原帖由 Small_Tomato 於 2009-8-20 03:50 PM 發表

嘩, 好誘人哦~
hehe, ths!

引用:
原帖由 GKYL 於 2009-8-20 05:48 PM 發表

嗚,我成日俾人厭我矮
:smile_o04:
矮係唔著數:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆