上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  906.0k

引用:
原帖由 boar36 於 10/8/2021 16:43 發表 查看引用來源
喔 ...... 小睡片刻,再入嚟,走哂啲 雞鳥!!
雞,係要嚟偷嘅😬

又係熱辣辣嘅下午第76話~

Abby LXXVI

西餅嘅持有人,同阿星非常之熟絡,除咗熟悉阿星嘅日常生活之外,喺床上亦都同阿星非常之多花款玩。呢個西餅持有人,曾經搞到阿星周身唔得閒,又令到阿星成日掛住佢,最近仲令到阿星對佢依依不捨添。之前矇住阿星雙眼,唔出聲要阿星食西餅,呢啲咁頑皮古靈精怪嘅諗法,除咗佢,其他女伴都諗唔出。講咗咁耐,大家係咪仍然唔知西餅持有人係邊個呢?

俾多少少貼士大家,西餅持有人係阿星所認識嘅女伴入面最跳脫,最醒目,最多鬼主意:教阿星點樣氹番嬲咗嘅Elly,用刺激嘅方式歡迎Miss Tang嘅加入,怕阿星悶而介紹比佢更加高汁嘅Erieann俾阿星認識,仲因為賞識阿星嘅治療技巧而叫Gina揾阿星嘅靚女。知道佢係邊個未?冇錯啦,佢就係平時自信滿分,行出嚟啲男人會行注目禮,既中意同阿星玩,又中意同女伴玩嘅靚女中嘅靚女Cassy是也。

阿星攬實Cassy唔俾佢走,另一隻手捉住Elly,眼神表露出疑問。Cassy露出頑皮嘅笑容,話:「俾你識穿咗添,你又識得扮脷抽筋令我哋擔心嘅?」唔通真係條脷抽筋阿星又話過你知咩?雙手一得自由,阿星即刻攬住Cassy呢個好耐冇攬住,好耐冇攬實,好耐冇咁親近嘅靚女,即刻錫落佢個好似就嚟滴得出油嚟嘅咀唇度,兩個咀,四片唇,一接觸,就再分唔開。你問Elly點?梗係即刻拉佢埋嚟三個人攬實啦,仲使問嘅?

Cassy嘅野性,Elly嘅温柔,再一次令到小星星變得非常之唔安份,一碌小星星,兩雙豐滿夾埋一齊,三對手互相撫摸,呢一刻,Cassy同Elly再次聯手,將小星星同阿星就地正法。

正所謂:

甫一接觸知幾分
尤物嘉倩露真身
果真慾拒還親臨
三人真情來擁抱
兩妖左右齊夾攻
誓將星塵射半空

金翅真係充實鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-10 17:01 發表 查看引用來源

雞,係要嚟偷嘅😬
🥳🥳😥👏👏🤭又有得睇波波!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-10 17:01 發表 查看引用來源

雞,係要嚟偷嘅😬
嘩, 正呀, thanks  星爺 !!

星爺,又來啦,寫好了   .......   金翅充實鳥!!      

甫一接觸知幾分
尤物嘉倩露真身
果真慾拒還親臨
三人真情來擁抱
兩妖左右齊夾攻
誓將星塵射半空

回覆 9642# star_platina 的帖子

師兄,又是爽YY的一晚啊🤣
久違了的Cassy👍🏻

引用:
原帖由 boar36 於 10/8/2021 18:01 發表 查看引用來源
星爺,又來啦,寫好了   .......   金翅充實鳥!!      

甫一接觸知幾分
尤物嘉倩露真身
果真慾拒還親臨
三人真情來擁抱
兩妖左右齊夾攻
誓將星塵射半空 ...
星塵射半空咁充實😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 10/8/2021 17:04 發表 查看引用來源

🥳🥳😥👏👏🤭又有得睇波波!
好多波㗎😬

引用:
原帖由 boar36 於 10/8/2021 17:18 發表 查看引用來源

嘩, 正呀, thanks  星爺 !!
Karry嘅故事要遲啲先開始啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-10 18:21 發表 查看引用來源

Karry嘅故事要遲啲先開始啦😬
好嘢,期待 期待!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆