上一頁下一頁
發新話題

28 - 40 YEARS OLD單身既人,,,請進

收藏  |  訂閱
1.4k  32.5k

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-10 21:37 發表 查看引用來源

去邊度玩呀?8月正喎:smile_o13:
你夠28未呀???:smile_o02:

引用:
原帖由 horsema 於 2009-7-10 23:03 發表 查看引用來源
Hi!我嚟la.
8月頭搞好未啦?
其實仲未知道~
不過, 都希望可以8月頭

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-9 11:58 PM 發表 查看引用來源

你好勁呀!
你好鍾意呢份工???
係嫁!我今個月由1/7放過假後,要等到27/7先有得放假!係因為取消左個小學生活動咋,唔係既話就要到八月二日才可以放假添……
不過我下兩個星期一連十日入三個camp,感恩大部份都係負責少少活動啫,唔係都會幾辛苦(因為我去慣靈營,怕宿營張床唔多清潔及太軟啦)…

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-7-10 02:58 PM 發表 查看引用來源

先買1斤冬蟲夏草保下身,再比d錢屋企人去玩,跟手搵人去玩我包晒:smile_o01:
咁就預埋我地一齊去玩啦 …:smile_o12:

有冇人呀:smile_38:

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-10 11:58 PM 發表 查看引用來源

你夠28未呀???:smile_o02:
做得妳老豆啦...:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-7-11 00:15 發表 查看引用來源

係嫁!我今個月由1/7放過假後,要等到27/7先有得放假!係因為取消左個小學生活動咋,唔係既話就要到八月二日才可以放假添……
不過我下兩個星期一連十日入三個camp,感恩大部份都係負責少少活動啫,唔係都會 ...
好佩服你咁鍾意呢份工:smile_o12:

我都希望我日後可以實現自己既夢想:smile_o12:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-7-11 00:33 發表 查看引用來源
有冇人呀:smile_38:
宜家有喇~~~:smile_o12:

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-11 08:22 發表 查看引用來源

做得妳老豆啦...:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

做左人地daddy就唔洗上黎喇:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-11 09:07 AM 發表 查看引用來源

宜家有喇~~~:smile_o12:
Stella早晨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆