上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  43.2k

人今次尋找"謝安琪"係....失敗...的

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-6-22 12:02 AM 發表 查看引用來源
人今次尋找"謝安琪"係....失敗...的
我就尋找緊我生日坐四件o既目標人物

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-22 12:06 AM 發表 查看引用來源
我就尋找緊我生日坐四件o既目標人物
都話我地幫你手囉 :smile_04::smile_04:

上次好似已經鎖定咗兩個目標架喇 :smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-22 12:11 AM 發表

上次好似已經鎖定咗兩個目標架喇 :smile_o10::smile_o10:
你坐埋已經係第三件啦. :smile_o01:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-22 12:18 AM 發表 查看引用來源
你坐埋已經係第三件啦. :smile_o01:
佢肯俾小費, 我又唔介意呀 :smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-22 12:11 AM 發表 查看引用來源

你地揀o既, 你地俾錢就得了

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-22 12:46 AM 發表 查看引用來源
你地揀o既, 你地俾錢就得了
等我負責同啲兄弟籌旗搭棚先

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-22 12:47 AM 發表 查看引用來源

等我負責同啲兄弟籌旗搭棚先
你地有你地揀, 我有我揀. 呵呵 ...

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-22 12:50 AM 發表 查看引用來源
你地有你地揀, 我有我揀. 呵呵 ...
啱呀, 我地揀完俾你坐, 你揀完就交俾我地幫你照顧佢地嘛 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-22 12:52 AM 發表 查看引用來源

啱呀, 我地揀完俾你坐, 你揀完就交俾我地幫你照顧佢地嘛 :smile_47::smile_47:
我照顧女都有一手, 唔駛你地代勞了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆