上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈絞

收藏  |  訂閱
1.5k  33.6k

入一入,mor 1 mor ~~

引用:
原帖由 iris_yan 於 31-5-2009 13:17 發表 查看引用來源

:smile_30: 靚唔靚仔就望唔清...帶住個”味”鏡..:smile_30: 但係...知度一腳伸左落去 通常係o靚仔反水或者企係度o及女果d先中招啦..
keep住游根本冇事..
妳變左潛艇:smile_o04:,係戲水底攻擊人‵:smile_30:~
及女果d中左招都唔知

引用:
原帖由 dialolo 於 31-5-2009 13:18 發表 查看引用來源
好耐冇見 lo lo~‵:smile_o01:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-5-31 01:20 PM 發表 查看引用來源

妳變左潛艇:smile_o04:,係戲水底攻擊人‵:smile_30:~
及女果d中左招都唔知
pat pat 成日中招~~

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-31 01:17 PM 發表

點解? 唔係一樣係咁游游游架咩
唔同...因為海水浮力大好多...唔使用力就游左出去...
同埋冇盡頭...而且冇咁安全..
操操下水..如果抽根..或者有咩事...好難有人發覺... 同埋搵唔到野扶住..
所以操水一定係泳池 可以計到一個池游幾耐..游幾多個池...海灘就唔得喇

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-5-31 01:21 PM 發表 查看引用來源

好耐冇見 lo lo~‵:smile_o01:
你反自閉ar~~

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-5-31 01:20 PM 發表

及女果d中左招都唔知
冇呀...我都唔興”潛”既..我游架咋..

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-31 01:21 PM 發表 查看引用來源

唔同...因為海水浮力大好多...唔使用力就游左出去...
同埋冇盡頭...而且冇咁安全..
操操下水..如果抽根..或者有咩事...好難有人發覺... 同埋搵唔到野扶住..
所以操水一定係泳池 ...
mor 豬~~

閃去食飯~~bye all~~:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-5-31 01:18 PM 發表 查看引用來源
親愛既lolo~~ 我book場又失敗左啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆