上一頁下一頁
發新話題

揾30-40歲左右嘅女女做朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  33.4k

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-23 11:55 AM 發表 查看引用來源

靚女, 我走啦 ! 好多謝妳寶貴既意見 !

我超鐘意同妳呢d 有sense既人傾計架 ! 88 :smile_43:
我都好鍾意同你傾偈呀.....have a nice day
下次再傾過, byebye:smile_15:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-23 11:50 AM 發表 查看引用來源

妳過獎啦 ! 我唔係妳講得咁好架, 我知我都相當串咀, 總之, 有句說話講得好 : 人敬我一呎, 我敬佢一杖

而我覺得, 係呢度我係just for fun, 我唔需要理會一D唔值得我花時間既人(none of my bussiness麻),   ...
我係兜過圈黎讚自己
冇錯...let's have fun:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-23 11:40 AM 發表 查看引用來源

哦 !! 明白 !! 真係叻啦 !! 做XX都有咁'高'人工,

我就慘啦, 我得個廿幾日大假, 人工差少少先到30萬年薪, 唉 ! 真係無用啦 !  :smile_44:
我都想好似你咁無用啦!我全部都係打個五拆咋…

不過我生活好開心,又多朋友惜,上司又對我好好…

呢2位仁兄講野好有深度,小弟想插咀都吾能夠,唯有樹起隻耳仔,抄低啲金句,以備反省之用

大少,仲未放工咩?我就出問返工啦!

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-5-23 01:06 PM 發表 查看引用來源
不過我生活好開心,又多朋友惜,上司又對我好好…
做人真係要知足, 先活得快樂架嘛

今日天氣真係好,最適合行山,游水同野歺露營.:smile_34:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-23 01:10 PM 發表 查看引用來源
呢2位仁兄講野好有深度,小弟想插咀都吾能夠,唯有樹起隻耳仔,抄低啲金句,以備反省之用
你呢個老柴出左去食野又點會插到咀呀:smile_30: :smile_30:
抄低左d 咩金句呀?

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-23 01:20 PM 發表 查看引用來源
今日天氣真係好,最適合行山,游水同野歺露營.:smile_34:
原來你都係其中一個黎架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆