上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.2k  15.1k

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-2-20 21:30 發表 查看引用來源
太師兄忙完了嗎?下星期六唔知去CP好定CA好。
下星期未必上啦...聽日又上...

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-20 09:32 PM 發表 查看引用來源

下星期未必上啦...聽日又上...
下星期女友可能回CP了,偏元宵節那晚沒吃到的貴州妹,又在下星期六生日,想我去煑飯給她吃,真難取捨

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-2-20 21:43 發表 查看引用來源
下星期女友可能回CP了,偏元宵節那晚沒吃到的貴州妹,又在下星期六生日,想我去煑飯給她吃,真難取捨
師傅都係有排忙....:smile_27:

Good evening All 師兄~~:smile_38:

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-2-20 21:43 發表 查看引用來源
第3隻腳,會替你選擇方向的~~

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-20 09:48 PM 發表 查看引用來源

第3隻腳,會替你選擇方向的~~
九哥晚上好!這貴州妹好識吊癮,欲拒還迎,本想吃完她便封盤收山,偏未得償心願

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-2-20 22:06 發表 查看引用來源
九哥晚上好!這貴州妹好識吊癮,欲拒還迎,本想吃完她便封盤收山,偏未得償心願
abs兄晚上好~

哈,通常越扮上菜的,由佢慢慢扮囉...到我show都唔鬼show佢時,之後咪又係死死地氣咁纏住你~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-20 10:30 PM 發表 查看引用來源

abs兄晚上好~

哈,通常越扮上菜的,由佢慢慢扮囉...到我show都唔鬼show佢時,之後咪又係死死地氣咁纏住你~~:smile_30: :smile_30:
因為我早表明有女友,𣎴會有感情發展,所以佢就住就住,似乎唔知去唔去馬好,睇得出對我好有意思。

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-20 21:46 發表 查看引用來源
Good evening All 師兄~~:smile_38:
9哥晚上好...

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-2-20 22:41 發表 查看引用來源
因為我早表明有女友,猤會有感情發展,所以佢就住就住,似乎唔知去唔去馬好,睇得出對我好有意思。
師傅果日囡見囡愛...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆