上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 YOCK 於 2008-6-16 10:54 PM 發表
中堂好远咖,如果起sz坐大巴座底都要2个钟:smile_38:
兩個鐘!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 10:56 PM 發表

鷹哥,唔駛咁客氣架,我地無人黎都照去,因為我D朋友每個週六一定要去玩,二來無乜世藝。
你地方便才參加都得,千奇唔好次次黎,好似變左俾面派對,呢個我唔想見到。
我每星期吹雞,你都無理由一定要參加,你都 ...
辛苦晒啦...靚仔!!!:smile_15: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 10:56 PM 發表

鷹哥,唔駛咁客氣架,我地無人黎都照去,因為我D朋友每個週六一定要去玩,二來無乜世藝。
你地方便才參加都得,千奇唔好次次黎,好似變左俾面派對,呢個我唔想見到。
我每星期吹雞,你都無理由一定要參加,你都 ...
copy 兄, 我連續3星期包夜, 要傠彈藥, 下次再黎, 點都支持你!!!!!!!!!!!!! :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 苦主brother 於 2008-6-16 11:01 PM 發表
辛苦晒啦...靚仔!!!:smile_15: :smile_30:
苦主爸打, 我見你個日都好打, 四圍走, 四圍同囡玩喎!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 11:00 PM 發表

兩個鐘!
係呀, 好遠架, 石龍仲要過, 不過又無火車到, 不過聴講好好玩!!!!!!!!!!!!!!!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 10:21 PM 發表

Coke, will you go again this week?
this week去唔到啦, 我都連續去左2個星期玩, 今個禮拜要交人。
最快都要下星期^^"。

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 10:59 PM 發表

長空都唔認得我:smile_30:
長空, 我係vip房食下午茶時,坐你左手邊ga
阿dic, 你係咪在七人車上面, 教我下次去到cp火車站call 酒店車接唔駛錢果位ching?
我話你拿著似公文袋, 似生意人果位ching?

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 10:53 PM 發表
whwhfun, 我都認唔到你...比 d 提示la:smile_41:  
都話淺藍t-shirt, 牛仔褲, 174cm高左右啦, 唔肥唔瘦啦!!!!!!!!!

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 11:09 PM 發表

都話淺藍t-shirt, 牛仔褲, 174cm高左右啦, 唔肥唔瘦啦!!!!!!!!!
有個咁高的人嗎??咁高我只係記得"長空"

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 11:03 PM 發表

苦主爸打, 我見你個日都好打, 四圍走, 四圍同囡玩喎!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
低調...:smile_44: 低調...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆