上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
959  201.2k

引用:
原帖由 大口Sam 於 2024-6-19 08:43 發表 查看引用來源

6樓, 戲院果邊. 即係近正門大廣場電梯. 縮埋一角. 叫舟市海鮮, 中午250上下, 自助餐, 同BB食過一次. 夜晚冇食過, 唔知幾錢.
通常我地去79漁船食
呢間六日等成二小時,真係好多野食,上次我中午去就平好多,好似二百幾一個人

引用:
原帖由 大口Sam 於 2024-6-19 08:43 發表 查看引用來源

6樓, 戲院果邊. 即係近正門大廣場電梯. 縮埋一角. 叫舟市海鮮, 中午250上下, 自助餐, 同BB食過一次. 夜晚冇食過, 唔知幾錢.
通常我地去79漁船食
謝提點

79漁船
收到

查百度地圖
好多間

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-6-19 11:23 發表 查看引用來源
2006年代,我年輕時經常和香港二奶返深圳去樂園路食海鮮,近2018年同下富臨大波技師常常來食海鮮因她住附近😉另外一件技師就去79漁村,吃完多回情侶酒店泡泡浴拍下寫真和紀錄片😂💪富臨幾件也從良連微信也刪了😉真係充 ...
Oh, 咁以前
我應該係樂園路海鮮鋪
見過你

因,那時我的女人
2007年,我比錢佢住湖貝村
我地都去過下,樂園路,食海鮮
我地有時重會去鳳凰路果頭,食飯,添

呢個臭西湖南婊子
深尾,我知
我係佢其中一個股東,摭

9 c
似乎同富臨,好有原咁播
富臨我一次都未去過
因為我驚,要捧場幾次
先可以批准我,親佢小妹妹

引用:
原帖由 emau1 於 2024-6-19 23:12 發表 查看引用來源
Oh, 咁以前
我應該係樂園路海鮮鋪
見過你

因,那時我的女人
2007年,我比錢佢住湖貝村
我地都去過下,樂園路,食海鮮
我地有時重會去鳳凰路果頭,食飯,添

呢個臭西湖南婊子
深尾,我知
我係佢其中一個股東,摭

9 c兄
似乎同富 ...
大六妹就係这樣,不要太可惜和認真,玩過就算,我只去樂園路最大個間,外面有坐位,揀海鮮就入口右手邊,忘記名字了,79的野貴同好一般,前富臨好多好野,以前全中七個中出街玩再去泡泡浴🥰也二千多,現在太貴了,吾值得玩全中😂

引用:
原帖由 emau1 於 2024-6-18 15:33 發表 查看引用來源

依家身痕坐

咁q多人
星期二當日係最後一天優惠,所以特別多人,星期三馬上少了些人

引用:
原帖由 emau1 於 2024-6-18 18:58 發表 查看引用來源
依家喺樂園路 食海鮮
海鮮舖頭 都剩返冇幾多間

睇離,遲啲又會執埋

以後,都唔知去邊度食海鮮好,喺深圳
現在好少去嗰邊食海鮮了

引用:

通常我地去79漁船食
舟市海鲜前排晚上去過一次,美團訂位每人268

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-6-20 00:44 發表 查看引用來源
大六妹就係这樣,不要太可惜和認真,玩過就算,我只去樂園路最大個間,外面有坐位,揀海鮮就入口右手邊,忘記名字了,79的野貴同好一般,前富臨好多好野,以前全中七個中出街玩再去泡泡浴🥰也二千多,現在太貴了,吾值得玩全中 ...
是否寶發對面嗰間,好似叫華城

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-6-20 19:26 發表 查看引用來源

是否寶發對面嗰間,好似叫華城
對華城,有二樓,現在好似執左了?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-6-20 19:17 發表 查看引用來源

星期二當日係最後一天優惠,所以特別多人,星期三馬上少了些人
剛完三日兩夜的行程返港,早幾天星期六我的兩間主場都好多人,可能歐洲國家盃關係

聽講有間水會關門,呢排大家要小心啲,可能時近七一

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆