上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-15 21:25 發表

dQQ女有時就系傻的﹐用珊瑚蟲看到IP一樣﹐都會小心說話啦。:smile_30: :smile_30:
我都唔理嫁啦  試就由她試~~啦 :smile_38:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-8-15 09:30 PM 發表

我都唔理嫁啦  試就由她試~~啦 :smile_38:
今日比佢試完無中計,應該好快有東北菜食~

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-8-15 09:41 PM 發表

恭喜恭喜~~~~~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-8-15 21:41 發表

我又去食~~~~~:smile_30: :smile_38:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-8-15 09:51 PM 發表

我又去食~~~~~:smile_30: :smile_38:
你唔係扒王之王至岩咩~:smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-15 09:49 PM 發表 恭喜恭喜~~~~~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
承你貴言~

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-8-15 21:56 發表
承你貴言~
扒邊舍喜歡叫 wo  :smile_39:

兄弟有無  山瑚虫 下載點呀

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-8-15 10:42 PM 發表

扒邊舍喜歡叫 wo  :smile_39:

兄弟有無  山瑚虫 下載點呀
http://www7.188channel.com/viewthread.php?tid=3231658&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3Ddigest

邊一個知道點樣用新的網名去人地空間? 改了新的網名﹐去QQ女的空間都顯示舊的網名。:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-15 23:23 發表
邊一個知道點樣用新的網名去人地空間? 改了新的網名﹐去QQ女的空間都顯示舊的網名。:smile_40: :smile_40:
過一兩日就會改架啦...因為QQ有好多伺服...如果去女女空間個伺服未更新D新料...就新係無乜計!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆