上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.5k

引用:
原帖由 Nighthawk2010 於 2019-5-9 16:42 發表 查看引用來源
咸大旺
依家一個星期一入夜奉旨冇女,偶然得一兩晚得,焗晒D女淨係日頭出黎

牌頭呢件白淨靚中今次見佢殘咗D,上次係大舊個邊初次見到真係沉船咁濟!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-5-9 09:41 PM 發表 查看引用來源

依家一個星期一入夜奉旨冇女,偶然得一兩晚得,焗晒D女淨係日頭出黎
日頭先出,咁局住同咸女無緣囉!唉!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-5-9 10:25 PM 發表 查看引用來源
牌頭呢件白淨靚中今次見佢殘咗D,上次係大舊個邊初次見到真係沉船咁濟!
邊件咁利害呀?搞到屌女無敵既YY兄沉船咁濟?
可能佢俾狼狗屌到殘晒,再迫佢落黎賣肉搵錢養佢!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-5-9 22:31 發表 查看引用來源

邊件咁利害呀?搞到屌女無敵既YY兄沉船咁濟?
可能佢俾狼狗屌到殘晒,再迫佢落黎賣肉搵錢養佢!
牌頭果件呀你無見到咩?個個好似排晒隊咁係今叔街欄干個度及到實 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-5-9 10:25 PM 發表 查看引用來源
我都有食過

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-5-9 11:19 PM 發表 查看引用來源

牌頭果件呀你無見到咩?個個好似排晒隊咁係今叔街欄干個度及到實 :smile_30::smile_30:
呢個中女賣相頭同高挑白淨,叫做生面口,非常健談,但開價三百四百,值唔值見人見志

引用:
原帖由 ratratman 於 2019-5-10 13:23 發表 查看引用來源

呢個中女賣相頭同高挑白淨,叫做生面口,非常健談,但開價三百四百,值唔值見人見志
呢件論氣質外型真係高質素。不過俾起個幾禮拜前係大舊個邊時殘咗,已經感覺跌咗watt。上次見佢成個貴婦咁。琴晚D老妖經過佢身邊都同佢講話佢好好生意!

咸記現時全綫老妖出沒!唔落冇損失!

咸街細穿耶有件高佻肥輕中,著全克運動裝,聖堂一件細粒輕中白衫克運動褲皆可食!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆