上一頁下一頁
發新話題

集郵性女 P.116 食家?玩家? (舊文 p.1, 9, 71, 92轉載, 106, 113)

收藏  |  訂閱
1.8k  95.7k

引用:
原帖由 舊類型人 於 2015-4-7 09:47 AM 發表 查看引用來源
其實做前都講過唔想冇左個FD...
不過佢話唔會...又煮到埋黎...
咁我呢D比酒清刺激完加下面突然智力LEVEL大升:smile_o05::smile_o05:
咪食左囉....

可惜第2日...MORNING Q後..佢地就唔搵我一排...仲以為冇左個F ...
咁都好...有時真係唔想無咗個frd

引用:
原帖由 舊類型人 於 2015-4-7 09:47 AM 發表 查看引用來源
其實做前都講過唔想冇左個FD...
不過佢話唔會...又煮到埋黎...
咁我呢D比酒清刺激完加下面突然智力LEVEL大升:smile_o05::smile_o05:
咪食左囉....

可惜第2日...MORNING Q後..佢地就唔搵我一排...仲以為冇左個F ...
但之後仲有無試過再攪過呢?

引用:
原帖由 集郵性女 於 2015-4-7 01:33 AM 發表 查看引用來源

我反而不會在自己真實圈子中有sp

完全同意

引用:
原帖由 集郵性女 於 2015-4-7 09:28 AM 發表 查看引用來源

佢19, 當時我接近30
試行出街佢拖我手,我縮都縮唔切

對姐姐有情意結wor
但係我都覺得男仔係鐘意對方有女人味
果種感覺真係好special,當係埋牙果時,同後生女十分唔同
可唔可以講係對方會知道點樣調情呢?
我個人好buy調情lee種感覺

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-4-7 09:52 AM 發表 查看引用來源

但之後仲有無試過再攪過呢?

有...2個都係見返面...出黎食幾次飯後...無啦啦講返O個晚既野...講講下就去左開房.....之後仲KEEP左一排做SP...
而加一個有BF後就冇再攪...而加結左婚(我都有去飲:smile_o13

另一個就見小左...1~2個月先見一次....

引用:
原帖由 舊類型人 於 2015-4-7 10:09 AM 發表 查看引用來源
有...2個都係見返面...出黎食幾次飯後...無啦啦講返O個晚既野...講講下就去左開房.....之後仲KEEP左一排做SP...
而加一個有BF後就冇再攪...而加結左婚(我都有去飲:smile_o13

另一個就見小左...1~2個月先見一次 ...
但見面都會有去開房?

引用:
原帖由 集郵性女 於 2015-4-7 09:48 AM 發表 查看引用來源

咁都好...有時真係唔想無咗個frd

有D FD要唔要都擺....
我妹有個FD...人地就會導人向善..我妹呢個FD就杜人升仙....:smile_o02::smile_o02::smile_o02::smile_o02:
衰在我妹O個陣又同佢好FD喎...:smile_o16::smile_o16::smile_o16::smile_o16:

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-7 10:00 AM 發表 查看引用來源

完全同意
始終...影響現實生活好麻煩

引用:
原帖由 rainbow39 於 2015-4-7 10:05 AM 發表 查看引用來源
對姐姐有情意結wor
但係我都覺得男仔係鐘意對方有女人味
果種感覺真係好special,當係埋牙果時,同後生女十分唔同
可唔可以講係對方會知道點樣調情呢?
我個人好buy調情lee種感覺
唉..其實嗰次係一個偶然...
我都係鍾情25-28歲嘅男仔

引用:
原帖由 集郵性女 於 2015-4-7 12:21 PM 發表 查看引用來源

唉..其實嗰次係一個偶然...
我都係鍾情25-28歲嘅男仔

我超齡

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆