上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
1.5k  153.5k

回覆 951# 的帖子

師兄講得對:smile_o12: ,吾好人话好玩就去先得架,建議新手自己落去巡下,感受下接受到相頭身材先去馬,吾好人云亦云先得架,好似oldbalance咁,早幾年就執咁劑,俾阿余生着下,依家贵過like屎:smile_o04: ,啲on7後生仔以為着左变余生咩。做左水鱼咋。 好多年前仲好笑,個個曬黑想做古仔,又吾知個樣七,係型就型,七就七啦,人云亦云冇用架,最緊要適合自己:smile_44:

回覆 949# 的帖子

吾驚!吾理她就得:smile_34:

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-22 09:54 PM 發表 查看引用來源

大家出動嘅時間唔同。

呢D就係緣份啦

引用:
原帖由 fu6 於 2013-8-22 11:38 PM 發表 查看引用來源
其實ssp真係幾重口味,唔係個個都接受得到:smile_13:
冇人叫你個個都搵。各花各眼,各自"精"釆啦。

引用:
原帖由 fu6 於 2013-8-22 11:38 PM 發表 查看引用來源
其實ssp真係幾重口味,唔係個個都接受得到:smile_13:
冇人叫你個個都搵。各花各眼,各自"精"釆啦。

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-22 11:26 PM 發表 查看引用來源
嘩!師兄,星象同說左冇分别,自己睇舊post搵,我未去過都知,我好懐疑你有冇去過深水埗。 仲話玩左幾年,我初初做on dog dog巡了两個鐘,已大概掌握了,:smile_34:
師兄講得啱,落去實地行兩個圈就知道邊暑打邊間架啦,前排有人真係吹漲到pm黎問地址响邊,邊條街幾號no.,間鋪d女女如何,後唔後生得唔得?咁多師兄既文又唔肯把下,唔知前文後理見到話正又想去玩,最後知道係中女就話唔啱老點左佢,大佬呀,ssp髮仔一路都係中女黎架啦,出嗰舊幾水驚依樣驚嗰樣,驚跌錢肉痛咁,打個邊爐都冇左啦

各位師兄早晨

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-22 11:17 PM 發表 查看引用來源

某人番咗黎,會唔會好難試到。

有朋友話前晚响sz食宵夜見到佢同老闆娘一齊

各位ching,近排香討個舊app失效,新app又入唔到成人台。而家用手機 browser 上香討網,好能煩,又唔知點解成日發左double。

你地而家用緊什麼上香討香夜架?

引用:
原帖由 steinjack 於 2013-8-23 09:18 AM 發表 查看引用來源

呢D就係緣份啦

講得啱,上次揾佢,老闆娘話佢做緊,叫遲半個鐘返黎。跟住去咗好運食個Tea,再返去,都做緊嘢(唔知係味個師兄加咗鐘),試咗個剛落鐘嘅。

我用browser上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆