上一頁下一頁
發新話題

實況性愛(不定時更新)更新在2,3,19,43,49,89,114,134之口爆

收藏  |  訂閱
2.5k  128.8k

引用:
原帖由 芳兒 於 2011-8-27 07:23 PM 發表 查看引用來源
咁又係,陣間比班衰仔氹咗做sp就慘la
可能妳細妹要求做呢,妳又唔可以阻佢既:smile_47:

引用:
原帖由 芳兒 於 2011-8-27 07:23 PM 發表 查看引用來源
咁又係,陣間比班衰仔氹咗做sp就慘la
咁你快D介紹比我地識:smile_o06:

叫佢分享下佢既經驗:smile_o12:

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-8-27 07:12 PM 發表 查看引用來源
good post...........................
多謝

引用:
原帖由 milk1117 於 2011-8-27 07:23 PM 發表 查看引用來源

你又係度搵野食:smile_o10:
:smile_o11:
我見你想識佢妹妹,我幫你問緊佢妹玩唔玩得,費事你玩到引啦:smile_35:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-8-27 07:25 PM 發表 查看引用來源

我見你想識佢妹妹,我幫你問緊佢妹玩唔玩得,費事你玩到引啦:smile_35:
定係你呀...又拉埋我落去:smile_o02:

我細妹拍过一次拖,不过分咗手,可能仲係处架

引用:
原帖由 milk1117 於 2011-8-27 07:25 PM 發表 查看引用來源

定係你呀...又拉埋我落去:smile_o02:
你問樓主,我都冇入過佢,個post,要搵我搵左啦:smile_35:
你咁緊張,咁我唔入囉

引用:
原帖由 芳兒 於 2011-8-27 07:20 PM 發表 查看引用來源
你又啱??
等你介紹呀><成功封番包媒人利是比你

引用:
原帖由 芳兒 於 2011-8-27 07:27 PM 發表 查看引用來源
我細妹拍过一次拖,不过分咗手,可能仲係处架

引用:
原帖由 芳兒 於 2011-8-27 07:27 PM 發表 查看引用來源
我細妹拍过一次拖,不过分咗手,可能仲係外架
咁你問佢係咪處呀....
企企實飛過去你到請你食野...:smile_o01:

咁你有無分享你既經驗比佢聽??..等佢有心理準備都好呀:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆