上一頁下一頁
發新話題

喜愛被強暴(相 PG 44, 61)

收藏  |  訂閱
1.1k  171.8k

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-10 10:49 PM 發表 查看引用來源
唉! 梗係前幾日同男友做得激得滯,陰道有少少損,呢個禮拜都唔可以扑嘢。:smile_19: :smile_19: 慘慘!下星期又要出trip.
咁慘慘, ....掂下都痛?

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-10 10:49 PM 發表 查看引用來源
唉! 梗係前幾日同男友做得激得滯,陰道有少少損,呢個禮拜都唔可以扑嘢。:smile_19: :smile_19: 慘慘!下星期又要出trip.
做乜咁唔小心呀??

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-9 03:06 PM 發表 查看引用來源
哈!有個同事90蚊買咗hsbc,而家跌到得60幾,正經嘢唔做去炒股。 :smile_o10:
呢排個個炒股都出事啦:smile_13:

原來coco姐都幾summer feel d膚色...:smile_13:  睇相d 古銅色好似幾靚...曬出黎定天生?

我都有呢個 fantasy,支持一下先~

回覆 915# 的帖子

your signature is so good

引用:
咁出TRIP咪要玩番夠本囉:smile_41:

哈哈~~
應該好快會有人跳樓~~~

都唔算好大個波者~~~~:smile_o11:

引用:
小心唔好咁博呀..........整傷隻西西就有排搞呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆