上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.4k

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-1-10 11:01 AM 發表 查看引用來源

差d認5到你...van兄:smile_53:
我升左做神

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-10 10:54 AM 發表 查看引用來源
等你,小小地,兩皮夠食啦:smile_30:
佢贏1百刀要請:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-10 11:02 AM 發表 查看引用來源
你在香討係馬神、我想你請喎!:smile_35:
我冇贏呀

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-10 11:03 AM 發表 查看引用來源

我升左做神
甘勁:smile_53: ~~~

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-10 10:46 AM 發表 查看引用來源
後生仔,當去旅行啦,何況有女陪,想當年我地on99咩個背狼周围去,專登走去一啲山卡啦了冇人煙,你依家仲有女陪,應該更开心
係呀!我都開心,佢話帶我見晒所有親戚,見識一下佢以前點生活!不過有D壓力者,佢媽媽原來聖誕問過佢我地幾時結婚...:smile_42: :smile_39:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-10 11:00 AM 發表 查看引用來源

唔係好大之嘛
沉晚我推左3千半場國際米蘭......點之:')

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-10 11:02 發表 查看引用來源
你在香討係馬神、我想你請喎!:smile_35:
我最多叫3個…E級…青筋…波神…黎陪食:smile_47:

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-10 11:05 AM 發表 查看引用來源

係呀!我都開心,佢話帶我見晒所有親戚,見識一下佢以前點生活!不過有D壓力者,佢媽媽原來聖誕問過佢我地幾時結婚...:smile_42: :smile_39:
結婚... 甘快

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-10 11:05 AM 發表 查看引用來源

C兄、真係要想清楚、你毫無主見、人家做哂莊、到最後騎虎難下....做埋相公.   ps. 因我吾多覺你有結婚意慾呀

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-10 11:05 AM 發表 查看引用來源
沉晚我推左3千半場國際米蘭......點之:')
你賭波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆