上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-10-9 01:17 PM 發表 查看引用來源

希望奈兒阿媽出手打救
奈兒阿媽??閣下好『別出心裁』!

引用:
原帖由 jason4993 於 2010-10-9 01:23 PM 發表 查看引用來源
發哥 好掛住你呀

咁你呢排去咗邊度呀!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-10-10 04:14 發表 查看引用來源

咁你呢排去咗邊度呀!
讀書 去旅行睇比賽

色文中能兼具內容者的確是少有,大部分色文只能提供官能刺激,內容不合情理之至。難得先生有志為我們提供有質素的色文,實爲讀者之喜。
至於獨孤九劍餘下成,不過是小妹未有緣一試,不是不認同先生所見。
小妹果認同的則是先生告誡眾男勿以手指插入女性陰道一節。大概是看色情片太多了,以為女性甚好此道。事實上女性大多對此反感。即使是相交良久的男友,小妹也極不情願指交。手指上細菌極多,小妹就有朋友曾因此感染炎症。因此心理上已影響生理感覺,難以放鬆享受。男生如欲指交必先洗淨雙手,剪淨指甲,而且不能急進,慢慢來才成事,可惜大部分男人不明白,女生拒絕其要求還道是女生”扮嘢”。

發哥,支持你

睇咁耐,第一次支持留個言支持發哥:smile_o01:

快D更新 支持樓主..

在名利的誘惑下,人的尊嚴剩下多少‥‥‥ <=講得好好

或者大家會說,咁你可以唔去架!
唔得!約咗人地惦可以唔去架!一定要去!! <=講得仲好. 最憎D人放飛機.  不過, 睇到你咁寫, 我笑左....HAHA.
咁大條道理去攪人, 十個叻!!
:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:    :smile_o12:
:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:     

1000個讀者得一兩個回, 真係好少.  難怪劉總會意興闌珊.  今後小弟會多多留言, 回應一下.
劉總加油.  我呢個FANS支持你.  (我呢個FANS唔駛比錢買既, 唔同你寫果D)

小弟接受唔到胱交, 希望可以減少一下......不過如果果條陳XX衰仔比人通櫃另計囉....haha
仲有, 奈兒唔好比條衰仔攪啦, 唔該.  最多益下你,  奈兒比你攪喇. (好似都一樣衰....:smile_o01: )

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-10-8 04:27 AM 發表 查看引用來源

真西利條線其實要寫的話,好多嘢寫架,暗伏千迴百轉的情節,五萬字少不了,即是六集,這個故事是容納不了的,我所寫的也佔了四集半,不過當中有『色情』情節佔一半。
    再講男仔希望女朋 ...
本來細路琴晚想回,點知係水區睇到一d好令自己不爽既評論:smile_o16:
對某d人去惡性批評一d網上創作,令自己好反感
所以用左好多時間去出一個post,搞到冇時間回你既文,真係好抱歉:smile_o05:

塊處女膜點修補法丫,金發兄知唔知丫,係加塊野上去丫,定係整返埋佢丫
同埋果次會唔會有血嫁(細路諗應該就唔會)
你咁話果d囡囡傻又咁好既,因為好似細路某個fd咁講
男人令囡囡開心既方法要好多,LV,車,樓,聯名account........................
但囡囡令男人開心既方法只要打開佢地雙腳就得:smile_o01:
細路知你作e篇野辛苦嫁喇,所以都成日撐場嫁喇
不過唔知點解,係想訓果時先有mood睇你d文,正如e家咁:smile_o03:
好多時敵唔到周公,就走左去訓

d相都叫唔係好爆,但係冇可能係上堂睇嫁,真係未死過咩:smile_o16:

第廿七集
劉金發e條友會同佢買九十張cd,就算係俾歌迷會,細路都唔會信嫁喇
咁舌錢既行為佢會做咩,除非有得拎返既姐
不過,佢應該仲會係買九十張,拎返一千張既人:smile_o01:
而最後果十張都唔知係唔係仆街傑自己買返,應該起碼有九隻係

細路都好想自己老豆好似佢咁有$,返學渣架slk/m6(sls法拉利,林寶堅尼太串,返學用唔係咁好)
咁肯定自己都溝死女,要咩有咩:smile_o01:
條友好明顯法文只係識果句既姐
細路見到潮人ceo丫:smile_o12:
last果張冇面相,位囡囡好似唔係果條韓國妹黎
雙腳差幾遠丫,e個好好多:smile_o01:

第廿八集
唉,e條仆街仆街傑真係唔識做人
身邊有條咁正既囡囡唔食,係要食埋d麻煩友既
姐話咁,如果當日潮人ceo係俾人公開左一d索既囡囡而又唔係咩名人既
佢9成可以咩事都冇,頂多俾人屌幾穫:smile_o10:
但係e條仆街傑就學埋晒佢d on9野,實柒嫁

方麗怡第一張好唔掂,完全不舉:smile_o03:

敏佳妹妹果d好可能有把柄先同條仆街係埋一齊嫁:smile_o03:
敏佳d乖乖女點會like佢e d類型,一係佢把咀太勁:smile_o02:
係度呃埋d冇知少女

thanks for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆