上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.7k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-7 03:19 PM 發表 查看引用來源

我前妻既姊夫......就係借肚生子.......生左出黎.......條女唔想俾番......卒之駛多好多.........先攞得番...........:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:
企老婆咁大方+開通,接受到

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-7 02:08 PM 發表 查看引用來源

你食厭左飯盒:smile_41:
有少少, 最近佢脾氣差左,我最唔中意咁樣....咪迫我另覓新歡:smile_o01:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-7 03:02 PM 發表 查看引用來源

禾芧呀,想搵件生個私生子

你好恨有個仔咩?  係咪想整件中港混雪兒咁? 你老虎唔生牙?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-7 03:19 PM 發表 查看引用來源

我前妻既姊夫......就係借肚生子.......生左出黎.......條女唔想俾番......卒之駛多好多.........先攞得番...........:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:
屈多筆

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-7 03:31 PM 發表 查看引用來源
有少少, 最近佢脾氣差左,我最唔中意咁樣....咪迫我另覓新歡:smile_o01:
衰野!甘就話要換:smile_55: 你咪一年要換好多:smile_46:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-7 03:36 PM 發表 查看引用來源
你好恨有個仔咩?  係咪想整件中港混雪兒咁? 你老虎唔生牙?
中俄都得,膠零橙虎

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-7 03:36 PM 發表 查看引用來源

衰野!甘就話要換:smile_55: 你咪一年要換好多:smile_46:
我尋既係開心,我又冇過份冇理由比面色我睇架....好多時第日佢又扮若無其事..吹九漲! 一有新進展...佢就危危可及了.

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-7 03:42 PM 發表 查看引用來源

中俄都得,膠零橙虎

中印會考慮嗎?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-7 03:43 PM 發表 查看引用來源
我尋既係開心,我又冇過份冇理由比面色我睇架....好多時第日佢又扮若無其事..吹九漲! 一有新進展...佢就危危可及了.
企比完面色會家想一想又後悔起上來

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-7 03:36 PM 發表 查看引用來源

企每忍一打chivas,就要換一個

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆