上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.1k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-10-7 12:46 PM 發表 查看引用來源

我年年都唔洗交.................:smile_13:
你就好喇,咁多免稅額......:smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-10-7 11:25 AM 發表 查看引用來源

我依D低收入人士, 冇依D煩惱...今年都係交138蚊...:smile_30:
我今年都係低收咋.........
呢幾個月唔知做乜,
咁多使費:smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-10-6 07:33 PM 發表 查看引用來源

今個星期有節目咩??:smile_14:

聽講上星期你地玩得好豪 WOR!!:smile_40:

我黎唔到食飯..............:smile_27:
你又唔黎,仲好講,
攪到我地比咁多

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-10-7 11:44 PM 發表 查看引用來源

再好燒隻CD..30號用
我之前燒果隻有無跳過線呀?

唔知係咪我燒牒機問題定係 HIFI 問題 OR 買左 CHEAP 碟既問題!

係屋企用 HIFI 播會跳線.........:smile_42:

不過我都會燒定一隻!!:smile_40:

有邊首你地鍾意架??

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-10-8 06:25 PM 發表 查看引用來源

你就好喇,咁多免稅額......:smile_39::smile_39::smile_39:
我交緊比稅仲重既子女教育基金呀!!!:smile_27:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-10-9 07:09 PM 發表 查看引用來源

我之前燒果隻有無跳過線呀?

唔知係咪我燒牒機問題定係 HIFI 問題 OR 買左 CHEAP 碟既問題!

係屋企用 HIFI 播會跳線.........:smile_42:

不過我都會燒定一隻!!:smile_40:

有邊首你地鍾意架??
燒多幾隻到時choice啦

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-10-12 11:08 PM 發表 查看引用來源

燒多幾隻到時choice啦
佢地得三四首係舞曲! 其它係 RAP!

PS 幫我問左價未?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆