上一頁下一頁
發新話題

Joisy...從乖乖女到...淫娃?...<序章>(冇乜sex嫁) (**我要多謝一個人!!)

收藏  |  訂閱
1.2k  67.9k

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-1-5 12:59 AM 發表 查看引用來源
一次過覆!

妳咁拍拖同無拍拖無分別,

拍拖嚟為乜!

軟硬天師教英文:

『呼之come,揮之go!』

超,拍拖嚟為乜x2!!

妳兩個都唔了解對方,

超,拍拖嚟為乜 ...
喂也...唔好咁話我啦...

引用:
原帖由 joisy 於 2010-1-3 12:13 AM 發表 查看引用來源
序章

Hello~大家好呀~我忍手忍左好耐啦,終於忍唔住要出post。我文筆唔好,可能詞不達意,大家唔好介意呀。

其實我一年前(大概啦)出過一次post既,果陣乜都唔識。內容大概係話同ex玩完ca ...
每日人都有過一D 好奇怪既諗法.............^^

引用:
原帖由 joisy 於 2010-1-5 05:39 PM 發表 查看引用來源

我阿哥都鏟過我唔小啦

你呢D濕溼碎:smile_o06:

引用:
原帖由 gum717 於 2010-1-5 05:47 PM 發表 查看引用來源

每日人都有過一D 好奇怪既諗法.............^^
哈,但我依家攰到乜都諗唔到@@三日加埋訓左八個中都唔知有冇........

引用:
原帖由 joisy 於 2010-1-5 05:55 PM 發表 查看引用來源

哈,但我依家攰到乜都諗唔到@@三日加埋訓左八個中都唔知有冇........
why sleeep so less rr:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 o('_')o 於 2010-1-5 05:58 PM 發表 查看引用來源

why sleeep so less rr:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
今過星期勁多野搞....呢兩晚可能要通頂tim..........

引用:
原帖由 joisy 於 2010-1-5 05:55 PM 發表 查看引用來源

係咁蒲唔訓........定係又失戀呀.......

引用:
原帖由 gum717 於 2010-1-5 06:03 PM 發表 查看引用來源

係咁蒲唔訓........定係又失戀呀.......
溫書呀........

引用:
原帖由 joisy 於 2010-1-5 06:06 PM 發表 查看引用來源

溫書呀........
咁乖架妳.....

咁妳少 D 上黎啦....唔好學壞呀....

引用:
原帖由 joisy 於 2010-1-5 05:39 PM 發表 查看引用來源

我真係唔明:佢好勁、好長、好硬?

佢愛唔愛妳?我唔覺,但唔知妳知唔知!

佢關唔關心妳?我唔覺,但唔知妳知唔知!

佢重唔重視妳?我唔覺,但唔知妳知唔知!

妳自己都識講:拍拖同無拍拖無分別、鍾意就揾、唔鍾意就唔揾、兩個都唔了解對方!

咁嘅男人,妳要嚟做乜?心靈上滿足唔到妳,除非佢係『性』人一籌啦!

妳咁多謝bcm,又quote佢所寫:

『直到我睇到bcm個回覆...佢話:
「妹妹,用性留住男人係最蠢0既事,佢依家唔係留戀你,
而係有便宜就貪左先,食厭左佢一樣會一腳伸開你的
.
不過你亦唔可以話自己cheap,

係你個ex不知所謂比假希望你,你至會咁姐~
一時迷失就好,唔好沉迷,記住自己0既位置
,
真係覺得唔開心就算吧!!天涯何處無芳草啊!!」』

妳依家又咪係同一情況!

佢當妳洩慾工具遮!

重可以唔洗戴套!

妳一日唔醒,唔該妳唔好口口聲聲話多謝我Boss!妳都無真係學識佢教嘅嘢!

Boss佢苦口婆心遮,梗係好聽,我?

唔啱聽可以唔聽!

但有一日妳空虛寂寞凍、照顧住一個爸爸已經飽食遠飛、孤苦無依嘅BB時,妳就知道:

『恨錯難返!』

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆