上一頁下一頁
發新話題

新鮮囡囡多 (11),愛笑的禮儀小姐 (再...加相 p.100 ) 勿找媽咪菲菲!(p.98)

收藏  |  訂閱
1.5k  681.2k

師兄我已按推薦撐你,可不可以pm我 一張裸照及囡囡聯絡方法:smile_13:

大大~你幫下我,等我去幫下d女女~~~~~~~~

好....想試.....:smile_40: :smile_40:

多謝又再加相報告:smile_27: :smile_27: 講真條女真係幾索好正:smile_40: :smile_40:

師兄放上黎果D...全陪係好野...真係羡慕死人...

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2009-12-7 11:48 PM 發表 查看引用來源

洗唔洗大紅字咁嚇人呀 !    pm 一張裸照你! 唔好再嚇人
師兄..我又要照片...NO.5及6的裸照..:smile_40:

引用:
原帖由 Danhill.J6 於 2009-12-8 12:12 AM 發表 查看引用來源

你睇睇936,你都冇回覆過我
字唔大大隻,怕你睇唔到:smile_o05:
我 昨日pm 比你果係 link 就係 6號仔囉,d 陰毛幾秀麗呀!

我食左佢三次佢先比影裸照,條件係唔准影到個樣,

每次影完佢都要 check 過,而家係人都知影相會放上網啦!肯比影已經好「錫」我囉!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2009-12-8 07:43 PM 發表 查看引用來源

我 昨日pm 比你果係 link 就係 6號仔囉,d 陰毛幾秀麗呀!

我食左佢三次佢先比影裸照,條件係唔准影到個樣,

每次影完佢都要 check 過,而家係人都知影相會放上網啦!肯比影已經好「錫」我 ...
師兄..我又要..
唔該俾埋我..

引用:
原帖由 chanyiuwai2003 於 2009-12-8 10:38 PM 發表 查看引用來源

師兄..我又要..
唔該俾埋我..
ok  ! pm左, 你睇佢 d 恥毛唔多唔少,又直又好 齊整,就知係好野  !

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2009-12-8 11:09 PM 發表 查看引用來源

ok  ! pm左, 你睇佢 d 恥毛唔多唔少,又直又好 齊整,就知係好野  !
師兄..我又要...

好多個唔該!!!!:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆