上一頁下一頁
發新話題

R's 9月牛一月大party~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第五版]

收藏  |  訂閱
1.5k  36.4k

引用:
原帖由 ic141 於 2009-8-27 11:08 發表 查看引用來源

佢将 morning Q 的時間提早咗。做隻 early bird。厲害!:smile_o12:
您好留意佢喎..您想點先?

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-27 11:13 AM 發表 查看引用來源您好留意佢喎..您想點先?
“佢” 咁勁,咪多 D 留意 “佢”!:smile_o14:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-8-27 11:05 發表 查看引用來源
星期六友團好似好多人喎,攪到我都心郁郁想去,最慘又放星期一
其實都會好新鮮..."雙龍會"....:smile_38:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-27 11:23 AM 發表 查看引用來源

可惜我矛得睇 :smile_o08:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-27 11:23 AM 發表 查看引用來源

我虫黎咋...:smile_o14:

引用:
原帖由 34304 於 2009-8-27 11:31 發表 查看引用來源

可惜我矛得睇 :smile_o08:
到時我就真係,閃埋一邊樂悠悠。:smile_30:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-27 11:34 發表 查看引用來源

我虫黎咋...:smile_o14:
"龍"同"蟲"睇您自己點睇啦...:smile_45:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-27 11:41 AM 發表 查看引用來源

到時我就真係,閃埋一邊樂悠悠。:smile_30:
你一定樂悠悠啦, 正所謂左邊一對波, 右邊又一對波:smile_o05:

引用:
原帖由 34304 於 2009-8-27 11:46 AM 發表 查看引用來源

你一定樂悠悠啦, 正所謂左邊一對波, 右邊又一對波:smile_o05:
十分認同,到時佢 "一定樂悠悠啦, 正所謂左邊一對波, 右邊又一對波"x99999

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-27 11:53 AM 發表 查看引用來源

十分認同,到時佢 "一定樂悠悠啦, 正所謂左邊一對波, 右邊又一對波"x99999
你唔去玩 :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆