上一頁下一頁
發新話題

誠徵35-45歲男友 -part 2

收藏  |  訂閱
1.5k  35.3k

引用:
原帖由 藍色車厘子 於 2009-8-17 10:15 AM 發表 查看引用來源

Of course~
Not going to sleep now?
唔訓喇,反正訓唔到

Good Morning :smile_38:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-17 10:19 AM 發表 查看引用來源

唔訓喇,反正訓唔到
咁係度傾下計啦~
今日都幾多人
又有 prohibit 加入 xd

引用:
原帖由 Prohibit 於 2009-8-17 10:17 AM 發表 查看引用來源

I hope you could completely get rid of your Ex-BF
But when you said "今次唔會心軟亦絕不回頭喇"
it seems you are still under his custody...
But be strong, herewith a lot of friends to support yo ...
你唔明傢啦。我同他正式分開到而家已經有一年,他每隔一陣會電我同我講同一番話。我都唔知佢想點 ?其實大家都知道無可能復合,因為傷口大深。但做朋友是無問題,曾經愛過無緣一齊亦希望他得到幸福。

引用:
原帖由 藍色車厘子 於 2009-8-17 10:21 AM 發表 查看引用來源

咁係度傾下計啦~
今日都幾多人
又有 prohibit 加入 xd
Hello 藍色車厘子, Nice meeting you!

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-17 10:22 AM 發表 查看引用來源

你唔明傢啦。我同他正式分開到而家已經有一年,他每隔一陣會電我同我講同一番話。我都唔知佢想點 ?其實大家都知道無可能復合,因為傷口大深。但做朋友是無問題,曾經愛過無緣一齊亦希望他得到幸福。
朋友的關係要把握得好一點呀

你那前度有新女朋友未呀?

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-17 09:31 發表 查看引用來源

咁橋i have annual pass and expire on oct too. 但我那張只可於星期一至五用。哈哈
me too.....

引用:
原帖由 藍色車厘子 於 2009-8-17 10:25 AM 發表 查看引用來源

朋友的關係要把握得好一點呀

你那前度有新女朋友未呀?
他點會無呀!以他的條件至少有一個向身邊,但之前我知他有兩個,而家同其中一個分了手。佢唔會無女友傢

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-17 10:28 AM 發表 查看引用來源

他點會無呀!以他的條件至少有一個向身邊,但之前我知他有兩個,而家同其中一個分了手。佢唔會無女友傢
咁就好一點
最少他應該不會抱著復合的心態吧

不過他 hurt 你就跟他說再這樣連朋友都做唔到呀

高峰期一對4你話死未?我話是我當時被他氣死:smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆