上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.8k

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 02:35 發表 查看引用來源
唔該 你地果d PM 淨係hi 就唔好send啦!~
仲有 淨係留電話果d..我一定唔會理+覆..

我最後講多一次 PM : 直接留低要留既野(m n)果d就得啦 ~
唔好再作文啦~~ 水蛇春咁長~~點睇呀 ??

真係火滾 !!
~:smile_o02:

打響第一版啦
  呢度人地睇唔到架

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 02:35 AM 發表 查看引用來源
唔該 你地果d PM 淨係hi 就唔好send啦!~
仲有 淨係留電話果d..我一定唔會理+覆..

我最後講多一次 PM : 直接留低要留既野(m n)果d就得啦 ~
唔好再作文啦~~ 水蛇春咁長~~點睇呀 ??

真係火滾 !!
~:smile_o02:
哈哈 樓主不如你開個吹水post 算啦

晚安喇

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-30 02:13 AM 發表 查看引用來源

我中六七既時候研究過星座架
  不過好多都唔記得喇
  星座有四種基本性質,火水風土
  巨蟹雙魚天蠍都係水性星座
  除左基本屬性仲分四季,主導,從屬,
  好多野架

唔睇人咪 ...
天蠍的確自我保護性太強

樓主~真係一個有要求既人~~haha

赤狼 等我? 係咩? 我有開mXn呀~
啟天 收到呀~~但我導出左~reply唔到呀!你去我profile睇呀~
makubexkin hello~
文祖盧 ok~攪掂~
啟天 我唔想攪到第一版d人覺得好多規矩呀~唉~
同埋..我懷疑d人有冇睇清楚第一版,又問我幾歲、又問我番咩工…我想嘔血..
阿天~ hello~係邊度開架?我唔識呀!>,<"

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 02:48 AM 發表 查看引用來源
赤狼 等我? 係咩? 我有開mXn呀~
啟天 收到呀~~但我導出左~reply唔到呀!你去我profile睇呀~
makubexkin hello~
文祖盧 ok~攪掂~
啟天 我唔想攪到第一版d人覺得好多規矩呀~唉~
同埋..我懷疑d人 ...
我都無add過妳msn...我怕羞問人囉啊

就唔洗招親啦 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

啟天 咁快走?>,<"..早抖啦咁~
keong888 really ? don't know~ haha
teddysinal hello~哥仔~唔係我高要求…個個hi我、叫我…我全部都覆~問完又問…我天光都唔使訓啦咁…
我唔係覆1、2個呀..over 100個人呀...唉…
赤狼 唔使問架~睇都睇到~哈哈~驚咩?
酒先飲 你話緊我?? 咁你問下呢度邊個睇完我d相之後話差??

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-30 02:54 AM 發表 查看引用來源
啟天 咁快走?>,
因為我都係天仔座ma~~吾知妳係咩大座呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆