上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  25.7k

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-7-27 02:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: 簽名個架咪係ar.. 我現役的
哦...我通常叫果d做'天若有情'

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-7-27 02:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 衰斜路八字.., 定路試
唉...唔好提...
我扶架車、推車都唔多穩(唔夠力)
加埋我矮...上落車都好吃力>_<
不過算啦...我諗我渣出街都幾危下...都係坐車尾好d:smile_13:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-27 02:27 PM 發表 查看引用來源

哎呀, 我又從冇諗過學電單車, 太難學同危險
咁又唔會 (越到我可能危險d:smile_30: )

[quote]原帖由 wcday 於 2009-7-27 02:27 PM 發表 查看引用來源

一陣我去toilet .....拉下小小的火車路軌......抽出我的..........

抽你的咩野啫

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-27 02:29 PM 發表 查看引用來源

哦...我通常叫果d做'天若有情'
:smile_40: 係.. 我msn 有時擺d舊車相出來..
幾好玩的.. 不過好鬼快.. 一比油.. 起步.. 就七十 咁標出去:smile_27:

hello~~~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-7-27 02:28 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 要睇好多野.. 同好多第一身感覺
就要做咩咁
都係冇打算學. 寧願揸車好過

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-27 02:27 PM 發表 查看引用來源

無游下水???:smile_04:
冇呀...我都唔識游水:smile_13:
引用:
唔好喊啦:smile_35:

一陣我去toilet .....拉下小小的火車路軌......抽出我的..........

:smile_03: :smile_03: : ...
wow...好引誘

引用:
原帖由 Vanlic 於 27/7/2009 02:31 PM 發表 查看引用來源
hello~~~~~~:smile_40:
大少 返咗澳洲喇? ~ :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-27 02:29 PM 發表 查看引用來源

咁又唔會 (越到我可能危險d:smile_30: )
好在你考唔到囖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆