上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 (第724回) 我最愛既男人>生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  27.1k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-24 11:42 PM 發表 查看引用來源

頂妳呀....人地串我先出黎...仲要加把口..:smile_55: :smile_55: :smile_55:
咩呀~!
我一直同你吹緊啦

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-24 11:41 PM 發表 查看引用來源

我一定比喎:smile_46:
妳比我氹呀麻........

妳知唔知幾多人排緊隊...

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-24 23:40 發表 查看引用來源

哈哈哈:smile_03: :smile_03:

驚搵唔到:smile_03:
阿女, 乖啦.. 唔好裝阿爸去廁所啦..:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-24 11:43 PM 發表 查看引用來源

會一路拍一路引唔到笑你支野囉...:smile_o06: :smile_o06:
佢笑就岩啦.......射鳩佢個鏡頭:smile_34: :smile_34:

大波妹.. 又去左邊呀...:smile_38: :smile_38:

介仔又唔叫埋我..:smile_43:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-24 11:44 PM 發表 查看引用來源

咩呀~!
我一直同你吹緊啦
就黎比妳吹爆喇....:smile_o05:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-24 11:44 PM 發表 查看引用來源

阿女, 乖啦.. 唔好裝阿爸去廁所啦..:smile_24: :smile_24:
大媽....佢專燈比我睇嫁:smile_13:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-24 11:46 PM 發表 查看引用來源
大波妹.. 又去左邊呀...:smile_38: :smile_38:

介仔又唔叫埋我..:smile_43:
妳又去介仔.....:smile_o02:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-24 23:46 發表 查看引用來源

佢笑就岩啦.......射鳩佢個鏡頭:smile_34: :smile_34:  
呢D 無咁上下功力,都做唔到啵...:smile_14: :smile_14:

你可能要引成個月一次過...:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-24 11:44 PM 發表 查看引用來源

妳比我氹呀麻........

妳知唔知幾多人排緊隊...
咁你可以唔理我嘅:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆