上一頁下一頁
發新話題

28 - 40 YEARS OLD單身既人,,,請進

收藏  |  訂閱
1.4k  32.5k

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-9 02:30 PM 發表 查看引用來源

hahaha,  開心死我喇
THANKS FOR YOUR SUPPORT
我叫節瓜
你地係咪plan緊飯局呀?

引用:
原帖由 628kk 於 2009-7-10 17:23 發表 查看引用來源

:smile_o13: 收幾多點呀?
今晚有親戚黎我屋企食飯, SO我會準時走:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 節瓜 於 2009-7-10 17:26 發表 查看引用來源

我叫節瓜
你地係咪plan緊飯局呀?
節瓜,,你好呀...:smile_o15:

我地係PLAN緊呀~

你係咪黎呀??:smile_o01:

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-10 05:48 PM 發表 查看引用來源

節瓜,,你好呀...:smile_o15:

我地係PLAN緊呀~

你係咪黎呀??:smile_o01:
hello~
睇下就唔就到時間啦...你地通常約平日定假日ga?:smile_o05:

引用:
原帖由 節瓜 於 2009-7-10 17:51 發表 查看引用來源

hello~
睇下就唔就到時間啦...你地通常約平日定假日ga?:smile_o05:
我地會約星期6晚,,,,你OK唔OK呀???:smile_o06:

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-10 05:58 PM 發表 查看引用來源

我地會約星期6晚,,,,你OK唔OK呀???:smile_o06:
:smile_o05:  都ok raw
但今個星期六唔得:smile_o03:
你係搞手?:smile_o10:

引用:
原帖由 節瓜 於 2009-7-10 18:03 發表 查看引用來源

:smile_o05:  都ok raw
但今個星期六唔得:smile_o03:
你係搞手?:smile_o10:
yes:smile_o12:
你真聰明~

唔止我1個人, 另外仲有2個搞手~
不過佢地2個近排比較忙~

唔洗擔心~我地會係8月~
我地CONFIRM曬D時間同地點就會出新POST架喇~

THANK YOU FOR YOUR SUPPORT~

仲有, 如果你有咩提議都可以提出 OR PM同我講都OK

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-10 06:16 PM 發表 查看引用來源

你真聰明~

仲有, 如果 ...
pm u la:smile_o05:

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-10 06:16 PM 發表 查看引用來源

你真聰明~

仲有, 如果 ...
去邊度玩呀?8月正喎:smile_o13:

Hi!我嚟la.
8月頭搞好未啦?

上一頁下一頁