上一頁下一頁
發新話題

朋友支持朋友至上PART 42,又再聚埋一塘

收藏  |  訂閱
1.5k  30.6k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-30 10:51 AM 發表 查看引用來源
出面9個太陽射落黎好熱呀:smile_o08:
熱到仆街呀:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-30 10:45 AM 發表 查看引用來源

我未去8 呀
一陣先LO ,唔喺因為之前都一早都會個離,突破連影都無,TAKE CARE網友唔知咩事,

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-30 10:51 AM 發表 查看引用來源

琴日博唔過個天敵呀
你開工辛唔辛苦呀?
此終都係有雨落呀..................:smile_o08: :smile_o08:
昨日辛苦d,因為收4點:smile_o14:
今日舒服d......岩岩收工返到屋企:smile_o01:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-30 10:53 AM 發表 查看引用來源

一陣先LO ,唔喺因為之前都一早都會個離,突破連影都無,TAKE CARE網友唔知咩事,
最近真係少見左佢

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-30 10:51 AM 發表 查看引用來源
出面9個太陽射落黎好熱呀:smile_o08:
出面1個太陽都想暈,,:smile_27: 9個太陽簡直想死:smile_30: :smile_03:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-30 10:51 AM 發表 查看引用來源

佢正常既話就嚇親你喇
你地好似話到我失常咁WO

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-30 10:53 AM 發表 查看引用來源
此終都係有雨落呀..................:smile_o08: :smile_o08:
昨日辛苦d,因為收4點:smile_o14:
今日舒服d......岩岩收工返到屋企:smile_o01:
琴日o個邊一滴雨都冇呀:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-30 10:54 AM 發表 查看引用來源

出面1個太陽都想暈,,:smile_27: 9個太陽簡直想死:smile_30: :smile_03:
多一個既話都足以令到我死亡呀:smile_27:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-30 10:53 AM 發表 查看引用來源

最近真係少見左佢
喺呀,,連POST都唔見埋先覺怪之MA:smile_40:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-30 10:55 AM 發表 查看引用來源

你地好似話到我失常咁WO
呢個係你既個人風格黎架嘛:smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆