上一頁下一頁
發新話題

朋友至上索女型男圍堆一堆part,41,6/27 小攬bbq

收藏  |  訂閱
1.5k  32.5k

引用:
原帖由 joeyjoeyyung 於 2009-6-26 02:00 PM 發表 查看引用來源

haha....好似BB咁,要訓晏覺,不過今日勁精神,未訓住:smile_30:
咁好,,好似成個人都好生鬼咁WO ,咁傾多陣先啦:smile_30:

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-26 02:00 PM 發表 查看引用來源
返黎喇
HI,,食飽啦

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-26 02:01 PM 發表 查看引用來源

無問題呀,,咁唸住去邊,幾時,咁我咪通知大家LO
我諗尖咀區都ok......密史佛佗都唔錯啊

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-26 01:43 PM 發表 查看引用來源

咁早食既?? 連埋早餐一齊食呀?
係呀,真醒目:smile_o01:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-26 02:02 PM 發表 查看引用來源

咁好,,好似成個人都好生鬼咁WO ,咁傾多陣先啦:smile_30:
haha....其實我平時都好生鬼架....又好動架

引用:
原帖由 joeyjoeyyung 於 2009-6-26 02:04 PM 發表 查看引用來源

我諗尖咀區都ok......密史佛佗都唔錯啊
好呀,,等你攪啦 ,我地等你通知

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-26 02:08 PM 發表 查看引用來源

好呀,,等你攪啦 ,我地等你通知
好啊.....Yeah:smile_38:

引用:
原帖由 joeyjoeyyung 於 2009-6-26 02:06 PM 發表 查看引用來源

haha....其實我平時都好生鬼架....又好動架
知道啦,見你FACEBOOK D相都知啦

引用:
原帖由 joeyjoeyyung 於 2009-6-26 02:09 PM 發表 查看引用來源

好啊.....Yeah:smile_38:
要搵多D啦啦啦隊咁呀:smile_38: YEAYEAYEATEAHHHHHHHHHH:smile_30:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-26 02:09 PM 發表 查看引用來源

知道啦,見你FACEBOOK D相都知啦
Facebook:smile_41: ......我冇放相喎.....同埋我幾呼冇用Facebook咁掣......你又冇記性喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆