上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 23) 27/6 小欖bbq 團

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-17 06:06 PM 發表 查看引用來源

點解呀?! 你有車牌架.. 唔係咩?!~~

講開車... 我訂左好耐架新車終於到了啦!! 好開心
我唔想渣車呀...............
訂左架乜車呀???

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-17 06:07 PM 發表 查看引用來源

我27號已經約哂d fds 去中環soho食飯!!~~
仲要係1個月前約的!!!!~~~~~
我都要度下期先知呀:smile_o10:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-17 06:08 PM 發表 查看引用來源
我唔想渣車呀...............
訂左架乜車呀???
benz SL500...2 坐位的!!~~~~  你知道係咩車麻?

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-17 06:08 PM 發表 查看引用來源
我都要度下期先知呀:smile_o10:
umum.. 同埋咁銀熱.. 仲bbq...
加上我上星期先q完咋

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-17 06:09 PM 發表 查看引用來源

benz SL500...2 坐位的!!~~~~  你知道係咩車麻?
知道呀:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-17 06:10 PM 發表 查看引用來源

umum.. 同埋咁銀熱.. 仲bbq...
加上我上星期先q完咋
我都係驚熱囉:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-17 06:10 PM 發表 查看引用來源
知道呀:smile_o13: :smile_o13:
好開針呀所以... 我同阿哥一齊夾$$ 買的!~~
黎幾日都渣住4圍去...

不過而家係大陸.. 好掛住架車呀:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-17 06:11 PM 發表 查看引用來源
我都係驚熱囉:smile_o01: :smile_o01:
所以... 呵呵! 我應該唔去的了~~~

係喎. 點解講講下d人走哂?!?!:smile_42:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-17 06:11 PM 發表 查看引用來源

好開針呀所以... 我同阿哥一齊夾$$ 買的!~~
黎幾日都渣住4圍去...

不過而家係大陸.. 好掛住架車呀:smile_o03: :smile_o03:
幾時比我過目呀:smile_o10:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-17 06:13 PM 發表 查看引用來源

所以... 呵呵! 我應該唔去的了~~~

係喎. 點解講講下d人走哂?!?!:smile_42:
又係二人世界既時候囉:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆