上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-28 01:43 PM 發表
貢下次我坐你隔離囉~
唔水...你去返你應去既地方就得啦...個位一定要近...........................................................厠所

引用:
原帖由 iris_yan 於 28/5/2009 13:53 發表 查看引用來源

唔水...你去返你應去既地方就得啦...個位一定要近...........................................................厠所
你地而家個個都嫌棄我喇..我都係去番篤波算喇~:smile_13: :smile_13:

仲有無人~~:smile_38:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-28 01:56 PM 發表
你地而家個個都嫌棄我喇..我都係去番篤波算喇~:smile_13: :smile_13:
我為你著想咋....你唔係想我佐治你呀下ma

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-28 12:37 PM 發表 查看引用來源
我返嚟喇~:smile_o16:
小鬼阿哥.....................:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 28/5/2009 14:16 發表 查看引用來源

我為你著想咋....你唔係想我佐治你呀下ma
你咪阻字我囉...我都話係可能得之嘛..冰有貢易成功吖~:smile_39:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-28 02:18 PM 發表
你咪阻字我囉...我都話係可能得之嘛..冰有貢易成功吖~:smile_39:
撐你......:smile_38: :smile_13: 不過我又爭埋一份喎...

引用:
原帖由 iris_yan 於 28/5/2009 14:19 發表 查看引用來源

撐你......:smile_38: :smile_13: 不過我又爭埋一份喎...
我已經好努力架喇..
不過尋晚本身真係有問題..咁快醉~:smile_39:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-28 02:23 PM 發表
我已經好努力架喇..
不過尋晚本身真係有問題..咁快醉~:smile_39:
我都覺得奇....搞咩你咁快瞓 又唔同我猜包剪tum

引用:
原帖由 iris_yan 於 28/5/2009 14:24 發表 查看引用來源

我都覺得奇....搞咩你咁快瞓 又唔同我猜包剪tum
我都唔知點解~:smile_27: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆