上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
1.2k  81.2k

唔怪得打唔到俾你啦.......原來你收左工:smile_13:

咁正~~~~

網上賺$$:
1. 註冊為 buxeast 架會員
2. 係 "Your referral Link" COPY 自己個條 link
3. 放上網 就可賺錢
4. buxeast 出糧怏, 只要 過 usd $ 2.0 就可出糧
快d click 以下 倏 link註冊 一齊搵 $$$:
http://www.buxeast.com/register.php?r=silencebreaker
100% 冇握 你!!!!

引用:
原帖由 mrbean_kclee 於 2008-9-22 10:07 PM 發表 查看引用來源
唔怪得打唔到俾你啦.......原來你收左工:smile_13:
HI...
您打過俾我GA...5點鐘我已經返到屋企LA...

引用:
原帖由 gamelord 於 2008-9-22 10:07 PM 發表 查看引用來源
咁正~~~~

網上賺$$:
1. 註冊為 buxeast 架會員
2. 係 "Your referral Link" COPY 自己個條 link
3. 放上網 就可賺錢
4. buxeast 出糧怏, 只要 過 usd $ 2.0 就可出糧
快d click 以下 倏 link ...
唔會有毒啊..?

引用:
原帖由 ~~明珠~~ 於 2008-9-22 10:12 PM 發表 查看引用來源

HI...
您打過俾我GA...5點鐘我已經返到屋企LA...
我同你緣慳一面添:smile_13: :smile_39:

引用:
原帖由 mrbean_kclee 於 2008-9-22 10:16 PM 發表 查看引用來源

我同你緣慳一面添:smile_13: :smile_39:
仲有機會GE..

明珠你好,我好有興趣同你一戰(一嘗你既服務)唔知可唔可以pm我呢

引用:
原帖由 bernie 於 2008-9-22 10:28 PM 發表 查看引用來源
明珠你好,我好有興趣同你一戰(一嘗你既服務)唔知可唔可以pm我呢
您想嬴我啊..?

引用:
原帖由 ~~明珠~~ 於 2008-9-22 10:35 PM 發表 查看引用來源

您想嬴我啊..?
人地想同你......呀

pm你地址/電話俾我啦

引用:
原帖由 bernie 於 2008-9-22 10:37 PM 發表 查看引用來源

人地想同你......呀

pm你地址/電話俾我啦
0甘...您想幾時啊..?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆