上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

團長......今個星期六,有另一團長生日會

我多數黎唔到,你地玩得開心的

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-16 10:44 PM 發表

你係唔係果位剩係同我一齊揀女果位ching呀
係倉度攞左你一佰蚊果個:smile_44: ,我無認錯你ar ?

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 10:48 PM 發表

係倉度攞左你一佰蚊果個:smile_44: ,我無認錯你ar ?
i see:smile_30:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 10:09 PM 發表

光豬k 有興趣,
都係果句, 咩都要試下。
有人搞, 我一定去。
copy, 等你呀。:smile_30:
中堂天豪光猪c早都去过几次啦:smile_30:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-16 10:47 PM 發表

長空c兄, 你有dict01 c兄 d相可以pm我嗎, 我唔記得佢係邊果呀!!!!:smile_41: :smile_41: :smile_41:

whwhfun, 我都認唔到你...比 d 提示la:smile_41:

中堂好远咖,如果起sz坐大巴座底都要2个钟:smile_38:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-16 10:47 PM 發表

鷹哥,唔駛咁客氣架,我地無人黎都照去,因為我D朋友每個週六一定要去玩,二來無乜世藝。
你地方便才參加都得,千奇唔好次次黎,好似變左俾面派對,呢個我唔想見到。
我每星期吹雞,你都無理由一定要參加,你都有你的圈子,系咪?
應該都有幾個新人黎,我預左小或中房就夠玩了!
如有講錯,請諒!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 YOCK 於 2008-6-16 10:52 PM 發表

中堂天豪光猪c早都去过几次啦:smile_30:
阿yock你好, 我係阿雄呀!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 10:53 PM 發表

長空c兄, 你有dict01 c兄 d相可以pm我嗎, 我唔記得佢係邊果呀!!!!:smile_41: :smile_41: :smile_41:
長空都唔認得我:smile_30:
長空, 我係vip房食下午茶時,坐你左手邊ga

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆